ΑργολίδαΓιάννης Μαργέτας: "Είναι επιτακτική ανάγκη το κατάστημα των ΕΛΤΑ να συνεχίσει τη...

Γιάννης Μαργέτας: “Είναι επιτακτική ανάγκη το κατάστημα των ΕΛΤΑ να συνεχίσει τη λειτουργία του”

Πλήγμα για την οικονομία της Ερμιόνης και της ευρύτερης περιοχής αποτελεί η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για αναστολή των συναλλακτικών δραστηριοτήτων του Καταστήματος ΕΛΤΑ στην Ερμιόνη και συνεπάγεται την υποβάθμιση της οικονομικής ζωής της περιοχής. Είναι επιτακτική ανάγκη το Κατάστημα να συνεχίσει τη λειτουργία του, η απόφαση να επανεξεταστεί και να μην εφαρμοστεί.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ερμιονίδα ως περιοχή έχει ιδιαιτερότητες. Δεν είναι ένας Δήμος που έχει μόνο ένα οικονομικό κέντρο και γύρω του μικρότερες πόλεις και χωριά. Περιλαμβάνει οικονομικά κέντρα με εντελώς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το καθένα.

Τα παραπάνω όμως δεν πρέπει να περιγράφονται, όπως ο καθένας τα κατανοεί, αλλά να προκύπτουν από εμπεριστατωμένες μελέτες. Για να είναι αποτελεσματικές οι παρεμβάσεις χρειάζονται σύγχρονες μελέτες που αποτυπώνουν το στρατηγικό σχεδιασμό και την οικονομική πορεία της περιοχής για την επόμενη τουλάχιστον πενταετία. Έτσι ο Δήμος καθίσταται αξιόπιστος συνομιλητής καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Γιάννης Μαργέτας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα