ΑργολίδαΕπιβεβαιώνεται η απραξία της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου μεταφοράς και διανομής...

Επιβεβαιώνεται η απραξία της κυβέρνησης στην ολοκλήρωση του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης

Σε απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς σχετικά με το πρόβλημα έλλειψης νερού άρδευσης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες των περιοχών Μοναστηράκι – Μυκήνες – Φίχτια – Μπόρσια και Κουτσοπόδι, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Διονύσης Σταμενίτης μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Ως προς το 6ο υποέργο με τίτλο «Βελτιώσεις έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Ανάβαλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια Ν. Αργολίδας», προϋπολογισμού 8.370.000,00 €, σημειώνεται ότι από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2022 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξεδόθη η υπ’ αριθ. 1641/10-05-2021 απόφαση προέγκρισης διακήρυξης με τη θετική γνώμη ως προς τα υποβαλλόμενα σχέδια τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία προκήρυξης.

Έκτοτε δεν έχει υποβληθεί στην ανωτέρω υπηρεσία κάποιο αίτημα για τη συνέχιση της διαδικασίας και την έγκριση σχεδίου σύμβασης από την Προϊσταμένη Αρχή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων & Αγροτικών Υποδομών.»

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα