ΠεριφέρειαΚαταγγελία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τον κ. Πτωχό

Καταγγελία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τον κ. Πτωχό

Ο κ. Πτωχός, σήμερα 7 Οκτωβρίου, παραβιάζει την εκλογική νομοθεσία αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και συνεχίζει:

Ο επικεφαλής, τα μέλη και οι χιλιάδες φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» εκφράζουν αφενός τη λύπη, τον αποτροπιασμό, αλλά και την έκδηλη αγανάκτηση τους για την πρωτοφανή παραβίαση θεμελιώδους διάταξης της εκλογικής νομοθεσίας από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» κ. Πτωχό και τους συνεργάτες του.

Ενώ σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, την παραμονή της διενέργειας των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, απαγορεύεται οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα, όπως η μετάδοση εκπομπών και μηνυμάτων προεκλογικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, εντούτοις από το πρωί γινόμαστε μάρτυρες και αναγνώστες πληθώρας προεκλογικών spot που διαφημίζονται στα προεκλογικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθώντας την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού, επιχειρώντας μάταια να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα.

Συγκεκριμένα και πέρα από τις εκατοντάδες μαρτυρίες συμπολιτών μας που είδαν τις διαφημίσεις του στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα, όπως προκύπτει και από την πλατφόρμα διαφήμισης της ΜΕΤΑ, ο κ. Πτωχός συνεχίζει να διαφημίζει: – Την ανάρτηση με τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 – Την ανάρτηση για την περιοδεία του στο Άργος με τον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη

– Το προεκλογικό του βίντεο «Ένα συνηθισμένο 24ώρο»

Έχοντας διαπιστώσει ότι ουδείς εκ των λοιπών συνυποψήφιων δεν έχει υποπέσει σήμερα σε παρόμοιο ατόπημα και σεβόμενοι απόλυτα τους θεσμούς και τους νόμους του κράτους, δεν χωρεί αμφιβολία ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες εκ μέρους του κυρίου Πτωχού αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την αλαζονεία που διέπει τον ίδιο και το συνδυασμό του. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό άλλωστε. Αυτοί είναι. Αναμένουμε τις αρμόδιες αρχές να επιβάλλουν τα σχετικά πρόστιμα. Άλλωστε, δεν θα τα πληρώσει ο ίδιος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα