ΆρθραΣτόχος είναι η αξιοποίηση των προγραμμάτων και των επιδοτήσεων

Στόχος είναι η αξιοποίηση των προγραμμάτων και των επιδοτήσεων

Του Γιώργου Οικονόμου

Η διατήρηση του αριθμού των εδρών του Νομού Αργολίδας στο Περιφερειακό Συμβούλιο παρά την μείωση των εδρών σε άλλες Αντιπεριφερειακές Ενότητες, αποτελεί για εμάς μια ιδανική συγκυρία για την υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης και προόδου που έχουμε εκπονήσει. Θεωρώ λοιπόν ότι με αυτή την δυναμική θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για μια ισχυρή Αργολίδα μέσω του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχει εμπνευστή τον Πέτρο Τατούλη, ο οποίος διαχρονικά έχει αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωση του σε αυτό το τόπο.

Ένας βασικός πυλώνας του προγράμματος μας είναι η τουριστική αναβάθμιση της Αργολίδας με ρεαλιστικά έργα τα οποία πέραν της πρακτικής χρησιμότητας θα προσδώσουν και υπεραξία στον νομό.

Ενδεικτικά σας αναφέρω την μαρίνα Ναυπλίου, η οποία ουσιαστικά αποτελεί μέχρι σήμερα έργο Τατούλη και η οποία δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να εκκινήσει εργασίες από την παρούσα αρχή.

Έτερος βασικός πυλώνας και ιδιαίτερης σημασίας για την Αργολίδα είναι φυσικά ο πρωτογενής τομέας.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάπτυξη των υποδομών (βελτίωση και ανάπτυξη Ανάβαλου και λοιπών έργων υλικοτεχνικού χαρακτήρα όσο και εξασφάλισης του εργατικού δυναμικού) καθώς επίσης και την έμπρακτη στήριξη των παραγωγών της Αργολίδας μέσω της αξιοποίησης των προγραμμάτων και επιδοτήσεων όχι με φρούδες υποσχέσεις περί δήθεν προκαταβολών αλλά με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Παράλληλα μεγάλη σημασία δίνουμε και στον τομέα των υπηρεσιών καθώς στόχος μας είναι η οικονομική ευημερία όλων των επαγγελματιών και η αύξηση του εισοδήματος τους.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως μάχιμος δικηγόρος σε τομείς δικαίου που άπτονται της επιχειρηματικότητας και της Οικονομίας με φέρνει σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιώτες, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις του τόπου μας. Τα προβλήματα αυτά τα έχω εντοπίσει και βάσει συγκεκριμένων και στοχευμένων ενεργειών θα επιδιώξω από την εργαλειοθήκη της Περιφερειακής Αρχής την επίλυση τους.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα