ΑργολίδαΕρμιονίδα: Η Ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ερμιονίδα: Η Ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Λάβαμε χθες, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, την ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Παλαμά, κ. Γεώργιου Σακελλαρίου, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και συνεχίζει, με την οποία μας στέλνει τις θερμές ευχαριστίες του με αφορμή την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που οργάνωσε ο Δήμος μας για τους κατοίκους του Παλαμά που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την καταστροφική θεομηνία, παρόλο που και ο Δήμος Ερμιονίδας κρίθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στις 6 Σεπτεμβρίου, ξεκινήσαμε τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα, οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.

Το μυαλό μας και η σκέψη μας ήταν από την πρώτη στιγμή στους κατοίκους της Θεσσαλίας που δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία “Daniel”. Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Ερμιονίδας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και  καταφέραμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι η Αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε άμεσα στο κάλεσμά μας και προσφέρατε απλόχερα τη βοήθειά σας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας γρήγορη αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που σημειώθηκαν στον τόπο τους.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα