ΑργολίδαΝαύπλιο: Ανακοίνωση για τα έργα στο Δήμο

Ναύπλιο: Ανακοίνωση για τα έργα στο Δήμο

Ο Δήμος Ναυπλιέων προχωρά άμεσα σε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης δίνοντας νέα όψη σε πολλά σημεία της πόλης του Ναυπλίου αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου και συνεχίζει:

Πιο συγκεκριμένα:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του έργου δημιουργίας Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall), το οποίο περιλαμβάνει σειρά παρεμβάσεων που θα αλλάξουν την όψη των εμπορικών δρόμων της πόλης.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο ανάπλασης, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου. Με την ολοκλήρωση του αναβαθμίζεται άμεσα η λειτουργικότητα και η αισθητική του δημοσίου χώρου, οργανώνεται καλύτερα η οικονομική δραστηριότητα μέσα από την υιοθέτηση και χρήση εφαρμογών έξυπνης πόλης (smart city) που προσδίδουν μια ενιαία ταυτότητα στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

Επίσης ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην οδό Θεσσαλονίκης με εντυπωσιακό αποτέλεσμα αφού ο δρόμος που οδηγεί από την Σιδηράς Μεραρχίας προς το δημοτικό πάρκινγκ στο λιμάνι αλλάζει ριζικά. Σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα οι χρήσεις του θα γίνουν πολύ πιο εμπορικές. Στο σημείο καθοριστικές είναι και οι αλλαγές με τις υπόγειες παρεμβάσεις.

Για το τέλος ολοκληρώθηκε το δίκτυο ύδρευσης στην οδό Φωτομάρα. Μια δύσκολη παρέμβαση που αλλάζει τα γραφικά σοκάκια και τους δρόμους της παλιάς πόλης.

Τα έργα στο Δήμο Ναυπλιέων μιλούν από μόνα τους. Καλύτερη πόλη, καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής για το δημότη με συνέπεια, σταθερότητα και προοπτική καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα