ΑργολίδαΠετυχημένη η εκδήλωση "Γονείς - Έφηβοι και επαγγελματικός προσανατολισμός"

Πετυχημένη η εκδήλωση “Γονείς – Έφηβοι και επαγγελματικός προσανατολισμός”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοέμβριου η εκδήλωση της Ένωσης γονέων του Δήμου Ναυπλιεων στο ΦΟΥΓΑΡΟ σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου με θέμα «Γονείς-Έφηβοι και επαγγελματικός προσανατολισμός». 

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση του κ. Δεμερτζή. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήματα που απασχολούν γονείς και παιδιά σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και γεννήθηκε η ανάγκη για μια συνέχεια τέτοιου είδους συναντήσεων, καθώς η χθεσινή εκδήλωση ήταν μια πρώτη εισαγωγή και γνωριμία με τον εισηγητή και το θέμα.

Από τη μεριά της η Ένωση γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν αυτή την πρώτη προσπάθεια και όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της και δεσμεύεται πως θα υπάρχει συνέχεια σε συναντήσεις, ημερίδες και ενημερώσεις για ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων, γονείς και μαθητές.  

Ευχαριστούμε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκειου Ναυπλίου για την εξαιρετική ιδέα και τη συνεργασία, το ΦΟΥΓΑΡΟ για την παραχώρηση του χώρου, τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων του 1ου δημοτικού και του 2ου Γενικού Λυκείου, τα παιδιά της Στ τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου που πραγματοποίησαν τα δρώμενα πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν καθώς και τον δάσκαλό τους κ Στέλιο Καρατάσο.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα