ΑθλητισμόςΣυγχαρητήρια Σταθόπουλου σε Μπεκιάρη και Κριτσιδήμα

Συγχαρητήρια Σταθόπουλου σε Μπεκιάρη και Κριτσιδήμα

Ο πρόεδρος του «Συλλόγου Τσοϊ Λι φατ Ελλάδας» κ. Σταθόπουλος Γεώργιος , συγχαίρει και εκφράζει τις θερμότερες ευχές,  για καλή πρόοδο και δύναμη στην, αθλήτρια Μπεκιάρη Μαρία – Ιωάννα και στον αθλητή Κριτσιδήμα Παναγιώτη για την εισαγωγή τους στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Η επιτυχία αυτή προήλθε μέσα από τις διακρίσεις τους στο άθλημα του Γουσού Κουνγκ φού. Για την μεν αθλήτρια Μπεκιέρη Μαρία Ιωάννα, από την διάκρισή της στο 9ο παγκόσμιο πρωτάθλημα, για τον δε αθλητή Κριτσιδήμα Παναγιώτη από την διάκριση του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι διακρίσεις αυτές τους έδιναν το δικαίωμα να εισαχθούν άνευ εξετάσεων σε όποια σχολή ήθελαν, αλλά και οι δύο επέλεξαν την σχολή της γυμναστικής ακαδημίας, κάτι, επειδή είμαστε στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους και προπονητές μας, που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας. Ως πρόεδρος του συλλόγου αλλά και ως  γονιός σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον νέο κύκλο σπουδών σας και καλή πρόοδο.

Ο πρόεδρος

Σταθόπουλος Γεώργιος

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα