ΑργολίδαΈργα ανάπλασης στη Θερμησία

Έργα ανάπλασης στη Θερμησία

Ολοκληρώθηκαν χθες, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, οι εργασίες ανακατασκευής δημοτικής οδού με σταμπωτό δάπεδο εντός του οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Θερμησίας του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, παραδόθηκε ο δρόμος με σταμπωτό στη θέση «Πραχαλέικα», σε συνέχεια του σταμπωτού που κατασκευάστηκε κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, αναβαθμίζοντας την προσπελασιμότητα πεζών και οχημάτων και γενικότερα την εικόνα της περιοχής.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη Δημοτική Κοινότητα Θερμησίας, αφού πραγματοποιήθηκε και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και παροχών με σωλήνα πολυαιθυλενίου τελευταίας γενιάς, κατάλληλο για ύδρευση. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από έσοδα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε) και βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητα των δημοτών μας. Πρώτιστος στόχος της Δημοτικής Αρχής εξακολουθεί να είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων μας.

Εργαζόμαστε καθημερινά με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα