ΑθλητισμόςΗ Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kungfu βράβευσε τους αθλητές των σχολών Choy Lee...

Η Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kungfu βράβευσε τους αθλητές των σχολών Choy Lee Fut

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου «Θ.Αγγελόπουλος», πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣού Κουνγκ Φου. Έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε η βράβευση των Διακριθέντων αθλητών και αθλητριών, του 2023. 

Μεγάλη τιμή για την περιοχή μας αποτέλεσε το γεγονός, ότι από τους σαράντα οκτώ (48) αθλητές και αθλήτριες που βράβευσε η ομοσπονδία, για τις διακρίσεις στους σε διεθνές επίπεδο, οι δέκα έξι (16), είναι μέλη των συλλόγων μας, Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου. Μεγάλο ποσοστό στην συγκομιδή μεταλλίων και επιτυχιών της ομοσπονδίας, προήλθε από αθλητές και αθλήτριες μας, όπως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κίνα αλλά και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Τους συλλόγους μας εκπροσώπησαν, ο γραμματέας του συλλόγου κος Μακρής Αθανάσιος και οι δασκάλες Κοκκινάκη Άννα και Λαμπάδα Μαρία.

Αναλυτικά τα ονόματα των διακριθέντων των συλλόγων μας:

Κοκκινάκη Άννα, Λαμπάδα Μαρία, Λαμπάδας Κωνσταντίνος, Μακρής Παναγιώτης, Τουρούτσικας Παναγιώτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος, Λιόντου Ιωάννα, Τουρούτσικα Χριστίνα, Μπρούσαλης Παναγιώτης, Κρεμμύδας Παναγιώτης, Σκανδάλης Αργύρης, Παναγιώτης Μπαχούμης, Μποϊλής Άγγελος , Μίχου Δέσποινα, Μπεκιάρη Μαργίαννα, Παπαγεωργοπούλου Μαρίνα, Καλαϊτζή Κατερίνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και ευχόμαστε το 2024 να είναι εξίσου παραγωγικό με το προηγούμενο έτος καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα