ΆρθραΜακρόν και Ρωσόφωνοι της Μολδαβίας πυροδοτούν επέκταση… του πολέμου στην Ουκρανία

Μακρόν και Ρωσόφωνοι της Μολδαβίας πυροδοτούν επέκταση… του πολέμου στην Ουκρανία

Γράφει ο Παύλος Δαγρές

Κατόπιν μεθοδεύσεως… Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και θα συμβεί εκ νέου ότι συνέβη στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ το 1709 με την μάχη της ΠΟΛΤΑΒΑΣ.

Όπου και τότε στρατεύματα Δυτικοευρωπαϊκών χωρών πρωτοστατούσης της Σουηδίας συγκρούσθηκαν στην ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ πόλη ΠΟΛΤΑΒΑ με τις Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τα Δυτικοευρωπαϊκά στρατεύματα να ηττηθούν.

Από τον Αύγουστο του 1991 τα αρχηγεία των Νατοϊκών Δυτικοευρωπαϊκών χωρών είχαν αποφασίσει να αποστείλουν στρατό στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ όταν εκδηλωθεί πόλεμος εκεί. Για να διευκολυνθούν οι μεθοδευτές. Να αποστείλουν σήμερα «Νατοϊκό» «Δυτικοευρωπαϊκό» στρατό στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ  ζήτημα αυτονομίας των Ρωσώφωνων της ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ.

Λέτε και κάποιο αόρατο διευθυντικό κέντρο δίνει τις εντολές.

Ιδού τι είχαμε γράψει στην εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ την 14ην Οκτωβρίου 2022.

Το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο κατά τον Πυθαγόρα είναι ο αριθμός. Μήπως οι αριθμοί που σχετίζονται σημειολογικά με τη μάχη της ΠΟΛΤΑΒΑΣ το 1709 αποκαλύπτουν τους τέσσερις παγκοσμίους πολέμους που προ αιώνων φαίνεται ό,τι ίσως είχαν σχεδιαστεί;

Εάν έτσι είναι τότε,

Αναφερόμαστε στους δύο παγκόσμιους πολέμους που έχουν γίνει και στους επόμενους άλλους δύο που κάποιοι πιστεύουν ότι θα ακολουθήσουν.

Θεωρούμε πολύ πιθανόν ότι οι νεότεροι σήμερα θα ζήσουν τον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο που απέχει ίσως λίγες δεκαετίες.

Εάν αυτό συμβεί οι μεγαλύτεροι σήμερα σε ηλικία θα γνωρίσουν επί των ημερών μας το πώς θα διεξαχθεί ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η εξέλιξη του παρατεταμένου πολέμου στην «ΟΥΚΡΑΝΙΑ» με την χρήση εν συνεχεία περιορισμένης ισχύος πυρηνικών όπλων από Ρωσία θα αποτελεί δείγμα μικρογραφίας του πολέμου που οι νεώτεροι στο μέλλον θα βιώσουν.

Ιστορικά το βέβαιο είναι ότι οι αντιμαχόμενοι σήμερα Ρωσία με Δύση με επίκεντρο την «ΟΥΚΡΑΝΙΑ» σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κίνδυνο εξέλιξης του πολέμου αυτού σε ένα Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

Ελεγχόμενα είναι…

Άλλωστε η Ρωσία τόσο στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο πρώτα με τον Τσάρο και εν συνεχεία με τον Λένιν καθώς και στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο με τον Στάλιν πάντα στο πλευρό του Λονδίνου βρισκόταν!!! Και συμμετείχε ως σύμμαχος.

Τώρα θα αλλάξουν οι συσχετισμοί; Αν είναι δυνατόν.

Οι όροι είναι πάντα σταθεροί και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα.

Η αλματώδης στρατιωτική ενδυνάμωση της Γερμανίας σε συνδυασμό με την αυξανόμενη οικονομική και στρατιωτική ανάπτυξη της Κίνας θα αποτελέσουν έναν πανίσχυρο μελλοντικό συνασπισμό αντιπαράθεσης με το «ΛΟΝΔΙΝΟ» και των πέριξ αυτού συμμάχων μηδέ εξαιρουμένου των ΗΠΑ και της Ρωσίας…

Μέχρι τότε οι περιφερειακές συγκρούσεις μεταξύ γειτονικών κρατών δεν θα εκλείψουν αντίθετα θα οξύνονται.

Στο Αιγαίο όσο και αν κάποιοι φορτίζουν λεκτικά το πολεμικό κλίμα προετοιμάζοντας μελλοντικά το έδαφος ποιος ξέρει σε τι, εκτιμούμε ότι μέχρι το 2025 δεν πρόκειται να υπάρξει στρατιωτική αντιπαράθεση Ελλάδας – Τουρκίας.

Η χρονολογία του 2025 προκύπτει είτε χάριν της σπουδαιότητας των αριθμών – κατά ΠΥΘΑΓΟΡΑ – είτε χάριν της απλής κοινής λογικής.

Άλλωστε το εκπονηθέν δόγμα του παρελθόντος για το μέλλον του Αιγαίου από τον στενό συνεργάτη του Χένρι Κίσσινγκερ γνωστό γεωπολιτικό αναλυτή του Αμερικανικού Πενταγώνου Αλμπερτ Γουολστάτερ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να υλοποιηθεί.

Το Αιγαίο εντάσσεται στους σχεδιασμούς του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου ως σημαντική στρατιωτική βάση και δεν αποτελεί ανεξάρτητη αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Άλλοι αποφασίζουν για τα παρόντα και τα μελλούμενα στο Αιγαίο πέραν της αντιπαράθεσης των δύο αυτών χωρών.

Τα κλειδιά των αριθμητικών σχεδιασμών και λόγω της σπουδαιότητας των αριθμών αυτών κατά ΠΥΘΑΓΟΡΑ θα αποκρυπτογραφούσαν επακριβώς τις χρονολογίες που η ανθρωπότητα θα ξαναζήσει γενικευμένους πολέμους χρονολογίες που κάποιοι γνωρίζουν κατέχοντας τους κωδικούς των αριθμών της μάχης της «ΠΟΛΤΑΒΑΣ» στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Αλίμονο για τους λαούς όλου του κόσμου που κάποιοι συστηματικά τους εθίζουν στην απόλυτη δυστυχία.

Αλίμονο και για τον λαό της Γερμανίας που η χώρα τους πάλι ηττημένη και κατεστραμμένη θα είναι αυτή και οι σύμμαχοί της από έναν πιθανό Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

Το «ΛΟΝΔΙΝΟ» δεν χάνει.

Κάποιους μαγικούς αριθμούς φαίνεται ότι κατέχει.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Τηλ. 6943570958

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα