ΆρθραΑποκαλυπτικός ο Πρόεδρος...

Αποκαλυπτικός ο Πρόεδρος…

Τελικά,

Αυτός ο Ζελένσκι, βάλθηκε να εκθέσει, για καλά, την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Μητσοτάκη… Δεν κρατάει μυστικό με τίποτα… Βαθύ λαρύγγι ο ηθοποιός/πρόεδρος!!! Και ενώ στην ημεδαπή, τα ΜΟΥΜΟΥΕ, – τα φιλικά, εννοείται – έχουν κρατήσει σιγή ασυρμάτου, ιχθύος και κατά το κοινώς λεγόμενο, Σκασμό και μούγκα για όσα γίνονται ή και διαμείβονται μεταξύ γκουβέρνου/πρωθυπουργού και του Ζελένσκι, Αυτός… Ξεσπάθωσε!!!

Α, ο Βολοντίμηρ δεν είναι αχάριστος, όπως κάποιοι γειτόνοι μας… Αυτός, τόσα ευχαριστώ και σχώρια για τ´ αποθαμένα μας !!!

Πρωί Πέμπτης(23/5). Το Μαξίμου έδωσε ενημέρωση για τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι-Μητσοτάκη και ΟΥΔΕΝ περί του περιεχομένου της… Την έδωσαν την είδηση στα ΜΜΕ (είπαμε, τα φίλια) τα οποία την πάσαραν στον κόσμο όπως την πήραν!! Ελάτε , όμως , που όλα τα ΜΜΕ δεν είναι το ίδιο πρόθυμα για μια ξερή ανακοίνωση. Δεν ήθελε και πολύ κόπο το πράγμα. Γιατι ,είπαμε,ο Ζελένσκι και οι άλλοι Ουκρανοί την έδωσαν – χαρτί και καλαμάρι – την διμερή συμφωνία ασφαλείας!!!

Ωλαλλάαα!!!

Και στη Βουλή και στη Βουλή …

Καμμία ενημέρωση ….

Και προχώρησαν οι Ουκρανοί και σε άλλες πτυχές της είδησης: Συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του ΥΠΕΞ της ελληνικής Δημοκρατίας για την Ουκρανία Σπύρο Λαμπρίδη, είχε ο αναπληρωτής του επικεφαλής του γραφείου του Ζελένσκι, Ihor Zhovka!!!

Ο ανωτέρω, ευχαρίστησε την Ελλάδα για την συνεπή (Συνεπέστατη και βάλε, μέχρι του βαθμού του δεδομένου) υποστήριξη και την σημαντική ολοκληρωμένη βοήθεια (σ.σ ολοκληρωμένη, βέβαια, όχι μισή κι ανέσωστη)συμπεριλαμβανομένης της αμυντικής βοήθειας από την αρχή της πλήρους κλίμακας της ρωσικής εισβολής!! Και ο κυρ Ihor, προχωράει και σε παραπέρα διακονιά, τονίζοντας την ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, με βάση τις τρέχουσες ανάγκες των Ουκρανών πολεμιστών.

Κατά την συνάντηση, οι συνομιλητές συμφώνησαν να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για μια διμερή συμφωνία ασφάλειας , για να την υπογράψουν οι δύο χώρες στο εγγύς (βέβαια στο εγγύς. Το γοργόν και χαριν έχει)μέλλον. Ο Ζελένσκι σε μήνυμά του, αναφέρει ότι η χώρα του έχει την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδοςγια την έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών στην Ε.Ε τον Ιούνιο. Και συνεχίζεται να εργαζονται οι δύο χώρες για μια διμερή συμφωνία ασφαλείας που βασίζεταιστην διακήρυξη του Βίλνιους της G7. «Σημαντική ολοκληρωμένη βοήθεια»….

Ε, βέβαια!!!

Όχι προχειρότητες και γυφτιές…

Κιμπάρικα πράγματα…

Έτσι, για νάχουν να το λένε οι Ουκρανέζοι μια ζωή και οι Ρώσοι να μας βάζουν πιό βαθειά στον πάτο της εκτιμήσεώς τους, για να μην πω και της εχθρότητάς τους, προς τη χώρα μας. Και τι δεν τους δώσαμε και τι, ακόμα, τους δίνουμε, ένας Θεός – και η φιλότιμη κυβέρνηση ξέρουν και πόσα, ακόμα, πεσκέσια πρόκειται να τους φιλέψουμε…

Σημαντική ολοκληρωμένη βοήθεια, διμερής αμυντική συμφωνία και κάποια… ασεβή στόματα μιλάνε μέχρι και SS300, PATRIOTS, F16. Τους PATRIOTS, αυτούς που δώσαμε στην Σαουδική Αραβία, ή…άλλους;

Καλό είναι η… ομιλητικότατη κυβέρνηση της Ουκρανίας να μας ανακοινώνει τα… νιτερέσα κάθε τόσο, γιατι αν περιμένουμε από το γκουβέρνο μας και τα φιλικα ΜΟΥΜΟΥΕ, Ζήτω που καήκαμε …

Ναι, και τα ενταξιακά… τον Ιούνη !!!

Βέβαια, δεν κρατιούνται και δεν κρατιόμαστε…

Αυτά, προς το παρόν.

Γιατί ο Ζελένσκι και οι… γκαρδιακοί του, στην Ελλάδα, δεν θα μας αφήνουν χωρίς μαντάτα!!!

Θ.Κ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα