Περιφέρεια"Οι τρεις "χρηματοκουβαλητές" ήρθαν με βαλίτσες γεμάτες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να...

“Οι τρεις “χρηματοκουβαλητές” ήρθαν με βαλίτσες γεμάτες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσουν παραμύθια στους Πελοποννήσιους”

Οι παλιοί καλοί συνεργάτες (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται), Δημήτρης Πτωχός και Νίκος Παπαθανάσης συναντήθηκαν σήμερα στην Τρίπολη μαζί με τον γνωστό στην Πελοπόννησο κ. Πελοπίδα Καλλίρη για να «τάξουν λαγούς με πετραχήλια» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Πέτρος Τατούλης και συνεχίζει:

Οι τρεις «χρηματοκουβαλητές» ήρθαν με βαλίτσες γεμάτες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσουν «παραμύθια» στους Αρκάδες και στους Πελοποννήσιους πολίτες. Πιστεύοντας ότι μιλούν σε ιθαγενείς, ανακοίνωσαν ότι στην Πελοπόννησο «τρέχουν» έργα ΣΔΙΤ άνω των 750.000.000€ από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σε ποια έργα άραγε ΣΔΙΤ αναφέρονται; Στον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη και στο Μιναγιώτικο φράγμα;

Συνεχίζοντας το «παραμύθι» τους και χωρίς ίχνος ντροπής αναφέρθηκαν στην πολύ μεγάλη βοήθεια (!) που έχει ο Δήμος Μεγαλόπολης και οι υπόλοιποι εντασσόμενοι Δήμοι στο ΣΔΑΜ (!).

Δεν είχαν να πουν ούτε μία κουβέντα για την μεγάλη ακρίβεια, τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της υγείας, τα αγροτικά προβλήματα και την στασιμότητα του συνόλου σχεδόν των έργων της Πελοποννήσου λόγω ανύπαρκτων χρηματοδοτήσεων.

Οι τρεις «χρηματοκουβαλητές» το μόνο που μας είπαν είναι να ψηφίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί μόνο έτσι θα συνεχιστεί η σταθερότητα και η ευημερία του λαού μας και δεν θα «κινδυνεύσουν» οι χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μετά από αυτή την παρακμιακή και προκλητική συνάντηση, η οποία ουδεμία σχέση είχε με την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία δυστυχώς συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ως Αιρετός της Αυτοδιοίκησης, οφείλουμε να στείλουμε ένα δυνατό και ισχυρό μήνυμα στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ένα μήνυμα ανατροπής της σημερινής πολιτικής κατάστασης της Χώρας μας.

Να σταθούμε απέναντι σε όσους προκλητικά αδιαφορούν για τα προβλήματα των πολιτών και επιδεικνύουν με πρωτοφανή προκλητική πολιτική κυνικότητα το δήθεν ενδιαφέρον τους για τα επιχειρηματικά projects και deals.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα