ΑργολίδαΆργος: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Άργος: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στην οποία συμμετέχουν οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών, παίρνει μέρος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία και υποδέχεται τους μικρούς φίλους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή μας Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, στο πάρκο Μπόνη, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των εργαστηρίων την Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2024, που απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 10 ετών.

Ποιος θα σώσει τη Γνώση φέτος το καλοκαίρι; Σε αυτή την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, με συμμάχους τα δέντρα, τα σύννεφα και τη Σελήνη, θα ταξιδέψουμε από τη Γη ως τον ουρανό, θα περιπλανηθούμε μέσα στο σύμπαν και θα κάνουμε τον δικό μας γύρο του κόσμου, ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής στον πλανήτη!

Μοναδική αποστολή μας η διάσωση της Γνώσης!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης 2751069484 (κ. Κοτσοβού Αγγελική, Βιβλιοθηκονόμος).

Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα