ΑθλητισμόςΑπονομή νέων Ζωνών στο Choy Lee Fut kung Fu

Απονομή νέων Ζωνών στο Choy Lee Fut kung Fu

Την Κυριακή 23 Ιουνίου οι σύλλογοι του Choy Lee Fut Kung Fu, Ναυπλίου και Άργους διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»  στο Άργος για την απονομή των νέων ζωνών στους μαθητές και τις μαθήτριες, με προσκεκλημένους τους γονείς και τους φίλους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, οι αθλητες/τριες εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, ελέγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, βασικές τεχνικές χρησιμοποίησης όπλων σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Όλοι χειροκρότησαν με πάθος τους μαθητές και τις μαθήτριες, ενθαρρύνοντάς τους για συνέχιση και πρόοδο στο Κουνγκ φού.

Η χαρά ήταν έκδηλη ιδιαίτερα στα πρόσωπα των μικρών μαθητών/τρών. Αυτή η χαρά είναι που δίνει δύναμη στους δασκάλους να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά και στο έργο που προάγουν.

Τις απονομές έκαναν οι δάσκαλοι των σχολών, Κοκκινάκη Άννα, Λαμπάδα Μαρία, Λαμπάδας Κων/νος και ο sifu Λαμπάδας Θεόδωρος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την διάδοση του ChoyLeeFut της οικογένειας Chan στην Ελλάδα.

Η Επόμενη εξεταστική θα πραγματοποιηθεί τον χειμώνα.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα