ΑργολίδαΠουλάς: "Να δημιουργηθούν τρία τμήματα στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας"

Πουλάς: “Να δημιουργηθούν τρία τμήματα στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας”

Στη Βουλή έφερε ψήφισμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ο κ. Πουλάς ζητά από τον Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συγκροτηθούν τρία τμήματα στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για το έτος 2024/2025 και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα όλων των μαθητών/μαθητριών να φοιτήσουν στο εν λόγω σχολείο..

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη

ΘΕΜΑ: «Δημιουργία τριών τμημάτων της Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας για το σχολικό έτος 2024-2025»

Σας καταθέτω ψήφισμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με το οποίο ζητούν την συγκρότηση τριών τμημάτων της Α’ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας για το έτος 2024/2025 και την ικανοποίηση των αιτημάτων όλων των μαθητών/μαθητριών να φοιτήσουν στο εν λόγω σχολείο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, έχουν υποβληθεί 82 αιτήσεις εγγραφών για το επόμενο σχολικό έτος και δεδομένου του πλήθους των εγγραφών το Σχολείο και οι Καθηγητές εκδήλωσαν μαζικά τη διάθεσή τους τη νέα σχολική χρονιά να λειτουργήσουν τρία τμήματα στην Α’ Γυμνασίου με σκοπό την ικανοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των αιτημάτων των παιδιών.

Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι παρά τα όποια προβλήματα, την μεγάλη απόσταση του σχολείου από τα αστικά κέντρα 82 οικογένειες από όλο το Νομό εκτιμώντας την αξία που έχει η προσφορά παιδείας στα παιδιά μέσα από τις διαδικασίες ενός Μουσικού Σχολείου ζήτησαν την εγγραφή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα