Αργολίδα"Ζητάμε την ανέγερση νέας σχολικής μονάδας για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας"

“Ζητάμε την ανέγερση νέας σχολικής μονάδας για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας”

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων του δήμου Ναυπλιέων στέκεται αλληλέγγυο στο σύλλογο γονέων του καλλιτεχνικού σχολείου Αργολίδας σε ό,τι αφορά τον αγώνα που κάνει ενάντια στην υποβάθμιση του σχολείου.

Το καλλιτεχνικό σχολείο στεγάζεται ήδη σε ακατάλληλο χώρο και αντιμετωπίζει προβλήματα ελλείψεων όχι μόνο αιθουσών και υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και εκπαιδευτικών. Αντί να παρθούν μέτρα για την αναβάθμιση του και τη βελτίωση του δήμος κ περιφέρεια αποφασίζουν τη διχοτόμηση του. Καταδικάζουμε την απόφαση διχοτόμησης της σχολικής μονάδας και τη μεταφορά δύο τάξεων σε άλλο χώρο.

Η απόφαση διάσπασης της σχολικής μονάδας μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στο εκπαιδευτικό έργο αλλά και στη συνοχή των μαθητών και στους δεσμούς που αναπτύσσουν μεταξύ τους. Χάνεται κάθε έννοια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης στο σύνολο των εκπαιδευτικών και μαθητών.

Συμπορευόμαστε με τους συλλόγους καλλιτεχνικού κ μουσικού σχολείου και ΖΗΤΑΜΕ την ανέγερση νέας σχολικής μονάδας για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας που να καλύπτει όλες τις στεγαστικές ανάγκες και να πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες των μαθητών για καλλιτεχνική εκπαίδευση. 

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα