Cine Nafplio: Νοσφεράτου – Υπάρχω – Sonic the Hedgehog 3

Πρόγραμμα από Πέμπτη 9/1 έως και Τετάρτη 15/1

SONIC 3 (SONIC THE HEDGEHOG 3)

*συνεχίζεται* Σάββατο & Κυριακή στις 16:00

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο Sonic ο Σκατζόχοιρος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την πιο συναρπαστική περιπέτειά του. Οι Sonic, Knuckles και Tails ξανασυναντιούνται και συνεργάζονται ενάντια σε έναν νέο ισχυρό αντίπαλο, τον Shadow, έναν μυστηριώδη κακοποιό με δυνάμεις που δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοιες στο παρελθόν. Με τις μοναδικές τους ικανότητές, η ομάδα πρέπει να αναζητήσει μια απίθανη συμμαχία με την ελπίδα να σταματήσει τον Shadow και να προστατεύσει τον πλανήτη.

Ο σκηνοθέτης Jeff Fowler επιστρέφει μαζί με το all-star καστ που περιλαμβάνει τους Jim Carrey, Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Idris Elba, Colleen O’Shaughnessey, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Adam Pally, Lee Majdoub, Alyla Browne και Krysten Ritter, ενώ ο Keanu Reeves συμμετέχει στο franchise στο ρόλο του Shadow του Σκατζόχοιρου. 

Υπάρχω

*συνεχίζεται* καθημερινά στις 19:00

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν

Σκηνοθετικό Σημείωμα 

Σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσω να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου που με τα τραγούδια του μίλησε σε εκατομμύρια άλλες. Με τη δύναμη και τη μαγεία της φωνής του άνοιξαν όλες οι πόρτες για τον ίδιο και για τους γύρω του. Όμως η οικογένεια, οι έρωτες, οι διεκδικήσεις, η τεράστια απήχησή του, δεν άφηναν περιθώρια ευτυχίας για τον ίδιο.

Στην ταινία βλέπουμε να γεννιούνται μερικά τραγούδια ορόσημα για τους Έλληνες, που ακόμα τα τραγουδάμε και τα χορεύουμε στις παρέες και τα γλέντια μας. Παράλληλα βλέπουμε τη χώρα να αναπτύσσεται και να μεταλλάσσεται, τον κόσμο να περνάει από τη φτώχεια σε μια καινούρια εποχή που ξεφεύγει χωρίς μέτρο, προσφέροντας μια ματιά στις αρχές της σημερινής μας εξέλιξης.

Κινηματογραφικά, η ταινία είναι κυρίως πάνω στους χαρακτήρες και την αλήθεια τους. Καθώς περνούν τα χρόνια, τα ντεκόρ και τα ρούχα αλλάζουν ραγδαία και χωρίς να τα περιγράφουμε, τα αισθανόμαστε να γεμίζουν αντικείμενα, νέα υλικά και χρώματα. Θα μπούμε σε χώρους και καταστάσεις που όλοι έχουμε δει στις κλασικές ασπρόμαυρες ταινίες, και θα κινηματογραφήσουμε με όλα τα μέσα του σήμερα τα παρασκήνια της γένεσης των πρώτων μεγάλων τραγουδιστών του ελληνικού σταρ-σύστεμ.

Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος βέβαια, είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος Καζαντζίδης σαν ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας.

Γιώργος Τσεμπερόπουλος

 Credits

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου

Μαζί με τους: Γιώργο Καραμίχο, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιάννη Εγγλέζο, Γιώργο Γάλλο, Διαμαντή Καραναστάση, Ηλία Βαλάση, Περικλή Σιούντα, Μιχάλη Βαλάσογλου κ.ά.

ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ

καθημερινά στις 22:00 

Από τον Ρόμπερτ Έγκερς, σεναριογράφο και σκηνοθέτη των ταινιών Η Μάγισσα, Ο Φάρος και Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά, έρχεται το Νοσφεράτου, μια τρομακτική, γοτθική διασκευή ενός κλασικού έργου, ένα σκοτεινό παραμύθι εμμονής ανάμεσα σε μία νεαρή γυναίκα και τον τρομαχτικό βρικόλακα που την ερωτεύεται παράφορα, σπέρνοντας ανείπωτο τρόμο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Mπιλ Σκάρσγκαρντ, Νίκολας Χουλτ, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Έμα Κόριν.

Σύνοψη

Ο μεσίτης Τόμας Χάτερ (Νίκολας Χουλτ) ταξιδεύει στη Τρανσυλβανία για μια σημαντική συνάντηση με τον κόμη Όρλοκ (Mπιλ Σκάρσγκαρντ), έναν βρικόλακα και πιθανό πελάτη. Όσο εκείνος λείπει, η Έλεν (Λίλι-Ρόουζ Ντεπ), η νέα σύζυγος του Χάτερ, μένει πίσω υπό την προστασία των φίλων τους, Φρίντρικ και Άννα Χάρντινγκ (Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Έμα Κόριν). Βασανισμένη από οράματα και μια όλο και πιο έντονη αίσθηση τρόμου, η Έλεν συναντά μια δύναμη που ξεπερνά τον έλεγχό της.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
carrera
bias savvas
NTAI-DANAH
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη