ΑρκαδίαΝίκος Τσιαμούλος: Στόχος η αύξηση τουριστών στην Τρίπολη

Νίκος Τσιαμούλος: Στόχος η αύξηση τουριστών στην Τρίπολη

Για την έγκριση αποτελεσμάτων χρήσης Ισολογισμού – Απολογισμού του Δήμου Τρίπολης έτους 2016 αλλά και για τις εκδηλώσεις του Πάσχα αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, στις δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες διεξήχθησαν την περασμένη Τρίτη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε:

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Για τον ισολογισμό και απολογισμό του Δήμου, ο κ. Τσιαμούλος υπογράμμισε “ότι οι αριθμοί που αποτυπώνονται στην έκθεση ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών και στις οικονομικές καταστάσεις, δυστυχώς για την Δημοτική Αρχή είναι ψυχροί και αμείλικτοι. Αποτυπώνουν ακριβώς την πλήρη ανυπαρξία στην καθημερινότητα, το μηδενικό έργο σας αλλά και το πώς αντιλαμβάνεστε την ευθύνη-εντολή που σας έχουν δώσει οι πολίτες του Δήμου μας, ως απλοί διαχειριστές. Επισήμανε δε, πως διακρίνει μία τάση της Δημοτικής Αρχής μέσα από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής που συμμετέχω, να δαπανά άρον-άρον χρήματα από τα ταμεία και να υλοποιεί παλιές μελέτες, τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές. Στη συνέχεια, κατάγγειλε την Δημοτική Αρχή ότι ακολουθεί πρακτικές του παρελθόντος με ζημία για τον τόπο και του πολίτες και έτσι αιτιολόγησε γιατί η παράταξη του ψηφίζει «παρών».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ

 Για τις εκδηλώσεις του Πάσχα, η παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» ψήφισε «παρών» και ο κ. Τσιαμούλος τόνισε ότι «θα έπρεπε την άλλη μέρα από αυτό το Πάσχα, να ξεκινήσει μία μεγάλη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Να είναι ένα Πάσχα με “brand name”, στους πρώτους προορισμούς ανά την Ελλάδα και πρώτος προορισμός για την Περιφέρεια μας, σε συνεργασία με αυτήν. “Μπορεί να προσπαθείτε – είπε στον κ. Βρέντα – αλλά τελικά έως τώρα το αποτέλεσμα κρίνοντας από τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι το επιθυμητό και αυτό που αξίζει να έχει ο Δήμος μας. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα με τόσα χρήματα που δαπανάτε. Στον εορτασμό του Πάσχα έχει χαθεί αυτή η παλιά αίγλη που υπήρχε». Τόνισε, ότι οι επιτυχημένες εκδηλώσεις έρχονται μέσα από συνεργασίες και συνέργιες. Πρότεινε, δημιουργία άμεσα επιτροπής «Πάσχα στην Τρίπολη» για την μεγαλύτερη – μέχρι πρόσφατα – εορτή του Δήμου. Αρχικός στόχος η προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, αύξηση του τουρισμού στον τόπο μας, τόνωση την τοπικής οικονομίας, διάδοση των εθίμων μας και της παράδοσής μας και γενικότερα προστιθέμενη αξία στον Δήμο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα