ΑρκαδίαΟ χορός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με την Έλλη Κοκκίνου

Ο χορός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με την Έλλη Κοκκίνου

Ένα από τα πιο επιτυχημένα κοινωνικά γεγονότα απόλαυσαν μέλη του Επιμελητηρίου, πολιτικοί, συνεργάτες, εκπρόσωποι των αρχών της πόλης και φίλοι στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων “Sunset”, το περασμένο Σάββατο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας “άνοιξε” την βραδιά ευχαριστώντας θερμά για την παρουσία του τον κόσμο: «έχουμε ανάγκη να βρεθούμε ως μία μεγάλη παρέα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα και τις καθημερινές σκοτούρες». Με αναφορά στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου, που απαρτίζεται από νέα άτομα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι το Επιμελητήριο είναι έτοιμο να ανοίξει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα, να δημιουργήσει προστιθέμενες αξίες, να επενδύσει στο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό αυτού του τόπου, να προσελκύσει επενδυτικές δραστηριότητες δημιουργώντας ένα φιλικό επαγγελματικό περιβάλλον για όλους: «Δηλώνουμε έτοιμοι να παλέψουμε με τα γνωστά μεγάλα προβλήματα που απασχολούν όλους μας  και να γίνουμε ουσιαστικοί και χρήσιμοι για τα μέλη μας. Ωφέλιμοι για όλους εσάς που επιχειρείτε κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνοντας καθημερινά αγώνα επιβίωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε η Τριπολίτισσα Κωνσταντίνα Κατσογιάννη με την υπέροχη φωνή της.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του χορού με πλούσια δώρα που προσέφεραν τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία.
Πριν την είσοδο της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Έλλη Κοκκίνου, οι νέοι καλλιτέχνες Κατερίνα Μπουρνέλη, Στυλιανός Λεγάκης, Θοδωρής Φέρρης με την 7μελή ορχήστρα τους, «ταξίδεψαν» τους παρευρισκομένους με νέες και παλιές μουσικές επιτυχίες.
Λίγο πριν τις δώδεκα τα φώτα έπεσαν στην Έλλη Κοκκίνου που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια και το κέφι της. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το κοινό διασκέδασε με την ψυχή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα