ΑργολίδαΔημήτρης Διαθεσόπουλος: Ως θετική αποτιμάται η ενέργεια κατασκευής Κολυμβητηρίου στο Άργος

Δημήτρης Διαθεσόπουλος: Ως θετική αποτιμάται η ενέργεια κατασκευής Κολυμβητηρίου στο Άργος

Με αιτία και αφορμή την  υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του ανάδοχου, για την επικείμενη κατασκευή Κολυμβητηρίου, η «Ενημέρωση της Περ. Πελοποννήσου», εξασφάλισε την αποκλειστική δήλωση του Δημήτρη Διαθεσόπουλου – ισχυρού άνδρα της παγκόσμιας Κολύμβησης και υδατοσφαίρισης  – Αντιπροέδρου της   Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και προέδρου της αντίστοιχης Ελληνικής (ΚΟΕ).

Για του λόγου το αληθές,  σε τηλεφωνική συνομιλία με τον εκδότη της «Ενημέρωσης» Κώστα Πρώιμο,  ο εκ των κορυφαίων διεθνώς – Ελλήνων αθλητικών παραγόντων, ανέφερε τα οφέλη της κατασκευής ενός οργανωμένου κολυμβητηρίου, δεδομένου ότι δύναται να αποτελέσει πόλο έλξης για τα παιδιά, τους δημότες, αλλά ακόμη και για θεραπευτικούς σκοπούς, μιας και η κολύμβηση δεν έχει μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα και διάσταση…

Είναι μια θετική ενέργεια από τον Δήμο – Άργους Μυκηνών, διότι θα βοηθήσει συν τοις άλλοις και το κοινό, μέσα από οργανωμένες δράσεις στην σωστή εκμάθηση της κολύμβησης…”

Διαβάστε το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξεδόθη προ ολίγου, από τον Δήμο –Άργους Μυκηνών, σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης του ανωτέρω έργου κοινής ωφελείας.

Το όνειρο όλων των Αργείων για κολυμβητήριο στην πόλη του Άργους γίνεται πράξη από την Δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου. Σήμερα 2 Μαΐου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών υπέγραψε την σύμβαση με τον εργολάβο για την κατασκευή του κολυμβητηρίου με στόχο εντός των επόμενων ημερών να ξεκινήσουν οι εργασίες στο οικόπεδο του πρώην Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού. Πρόκειται για κλειστό Κολυμβητήριο που θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Δήμου Άργους – Μυκηνών, σε εκτός σχεδίου περιοχή και εμβαδόν οικοπέδου 10.966,41 τ.μ.

Το κτίριο Eμβαδού 1.397,04 τ.μ. θα έχει κλειστή δεξαμενή Κολύμβησης διαστάσεων 25,03 Χ 16.00 μ. και βάθος – 2.00 μ. και μια δεξαμενή εκμάθησης διαστάσεων 8,00Χ5,00 μ. και βάθος από -0,30μ. εως -1,00μ. καθώς και κερκίδες 115 θέσεων.

Περιμετρικά του κτιρίου διαμορφώνονται ζώνες πρασίνου, παιδική χαρά, χώροι περιπάτου και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης συνολικών θέσεων 26 για οχήματα και 5 θέσεων για μηχανοκίνητα.

Το κολυμβητήριο θα διαθέτει:

Δυο κλειστές πισίνες (κολύμβησης και εκμάθησης) με τον περιμετρικό διάδρομο κυκλοφορίας.

Αποδυτήρια ανδρών, γυναικών και παιδιώνΓραφείο Διοίκησης

Ιατρείο

Αποθήκη οργάνων-εξοπλισμού

Κυλικείο

WC

χώρο ειδών καθαριότητας-αποθήκη

Αν και πολλοί προσπάθησαν να εμποδίσουν την παρούσα δημοτική αρχή, μεταξύ αυτών και η αντιπολίτευση που ψήφισε όχι για την κατασκευή του, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ξεκινά ένα σπουδαίο έργο πνοή ζωής για τον τόπο, τον αθλητισμό, την κοινωνία μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα