ΑργολίδαΕργάζονται πυρετωδώς για τα «Διονύσια»

Εργάζονται πυρετωδώς για τα «Διονύσια»

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες ενόψει των αθλητικών αγώνων με την επονομασία «Διονύσια», που θα πραγματοποιηθούν στην Ερμιόνη 26-27 Μαΐου…
Κατά την διάρκεια της ανωτέρω διοργάνωσης, θα διεξαχθούν αγώνες κολύμβησης και δρόμου, που έχουν ως κύριο σκοπό την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στη νεολαία της Ερμιονίδας.
Επίσης στον συγκεκριμένο δημοτικό σχεδιασμό, συμπεριλαμβάνεται και η καθιέρωση της Ερμιόνης και ως αθλητικός τουριστικός προορισμός.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Σάββατο πρωί κολυμβητικός γύρος της Ερμιόνης αποστάσεις δυόμιση χιλιομέτρων και παράλιος αγώνας 750 m. Κυριακή: Αγώνας Ερμιόνη- φούρνοι 23 χιλιόμετρα. Αγώνες 10 km Ερμιόνη Μονή Αγίων Αναργύρων παιδικός αγώνας 600 m και αγώνας 5 km τρεξίματος. Θα ακολουθήσει διαδρομή 5 km βάδην για όσους θέλουν να απολαύσουν τον γύρο της Ερμιόνης
Τα εφετινά «Διονύσια» θα γίνουν υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, με τη συμμετοχή του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης και του Πολιτιστικού Ομίλου φούρνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα