ΑρκαδίαΝίκος Τσιαμούλος: «Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Γραμμή Δημότη δεν λειτουργεί»

Νίκος Τσιαμούλος: «Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Γραμμή Δημότη δεν λειτουργεί»

Διαβάστε την ανακοίνωση για τα θέματα που ανέδειξε ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Τσιαμούλος, στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης αλλά και την επομένη ημέρα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο:

“Υπερθεματίζουμε για την διεξαγωγή Δημοτικών Συμβουλίων στα χωριά”

 Για το ενδεχόμενο κάποιες από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται σε χωριά του Δήμου Τρίπολης, ο Νίκος Τσιαμούλος υπερθεμάτισε λέγοντας ότι πρόκειται για μία απόφαση που είναι προς όφελος των δημοτών μας που μένουν στα χωριά και των τόπων που θα φιλοξενήσουν τις συνεδριάσεις. Ζήτησε δε να γίνει μία συνεδρίαση σε κάθε δημοτική ενότητα και φυσικά εκ των προτέρων να ελεγχθούν αν υπάρχουν οι  κατάλληλες υποδομές.

«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Γραμμή Δημότη δεν λειτουργεί»

 Για τη Γραμμή Δημότη και το κόστος συντήρησής της, όπως ήρθε σε εισήγηση στο συμβούλιο , ο Νίκος Τσιαμούλος υπογράμμισε προς τη δημοτική αρχή ότι ουσιαστικά αυτό το ποσό δεν είναι για συντήρηση, αλλά για λειτουργία της Γραμμής. «Η εισήγηση αποδεικνύει ότι δεν λειτουργεί αυτή η γραμμή, τώρα πάμε να τη λειτουργήσουμε. Απλά πάμε να το περάσουμε όπως θέλει η επίτροπος» είπε και ανακοίνωσε ότι η παράταξη ψηφίζει «παρών».

«Γινόταν και γίνεται πάρτη με τα χρήματα των πολιτών που πληρώνουν  ανταποδοτικά τέλη»

 Στη συζήτηση για την αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών αποκομιδής και καθαριότητας, η παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» ψήφισε «παρών». Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, ο Νίκος Τσιαμούλος αναρωτήθηκε … «τα ανταποδοτικά για την καθαριότητα ήταν πάντα για την καθαριότητα; Το πολιτιστικό τέλος ήταν πάντα για το πολιτιστικό τέλος;» και τόνισε ότι έχει γίνει πάρτη με αυτά τα χρήματα από όλες τις Δημοτικές Αρχές την τελευταία 10ετία, ζητώντας να ανοίξει μία ουσιαστική συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα