ΑθλητισμόςΝαύπλιο 2017: Δεν θα παραιτηθούμε από το όραμα μίας και μόνο δυνατής...

Ναύπλιο 2017: Δεν θα παραιτηθούμε από το όραμα μίας και μόνο δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί το Ναύπλιο σε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Ναύπλιο 2017, μετα την συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών της Διοίκησης του συλλόγου και της Διοίκησης του Πανναυπλιακού:

Αγαπητοί φίλαθλοι του Ναύπλιο 2017 και φίλοι του τοπικού Ναυπλιακού Ποδοσφαίρου

Με την παρούσα ανακοίνωση, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε τη συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών της Διοίκησης του Συλλόγου μας και της Διοίκησης του Πανναυπλιακού, την Τρίτη 22 Μαϊου 2018 στα γραφεία της ΕΠΣ Αργολίδας, για να συζητήσουμε για άλλη μια φορά την πιθανότητα συνένωσης των δύο ομάδων.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε, χωρίς διάθεση μομφής, ότι η Διοίκησή μας και μόνο, επιδίωξε αυτόν τον κύκλο συναντήσεων και επαφών – κάτι που τόνισε και ο κος Ψυχογιός, Προέδρος του Πανναυπλιακού από την έναρξη της συνεύρεσής μας.

Στόχος και μέλημά μας είναι να εκπληρώσουμε την επιθυμία των φιλάθλων της πόλης, για μια και μόνο, αλλά μεγάλης ομάδας του Ναυπλίου. Η αήττητη παρουσία του Ναύπλιο 2017 στο πρωτάθλημα της Α2 μετά από κόπο και υπέρμετρη προσπάθεια είναι η αρχή, αλλά μας επιτρέπει να πιστεύουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το Ναυπλιακό Ποδόσφαιρο πρωταγωνιστή στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ολοκληρωμένη μας πρόταση συνένωσης περιελάμβανε: α) τη διάθεση σημαντικού χρηματικού κεφαλαίου με στόχο την ενίσχυση των πιθανοτήτων επικράτησής μας στην Α1 κατηγορία μέσω αξιόλογων μεταγραφών, β) το πλάνο για ενίσχυση των Ακαδημιών που είναι ύψιστης σημασίας και γ) την περιγραφή των χαρακτηριστικών της νέας Διοίκησης της κοινής ομάδας στη βάση των οικονομικών και διοικητικών ικανοτήτων των ανθρώπων που επιθυμούν ισότιμα να βρεθούν στο νέο Διοικητικό σχήμα. Δυστυχώς όμως, οι διοικούντες του Πανναυπλιακού χωρίς να καταθέσουν στο τραπέζι καμία επίσημη πρόταση επέμειναν εξαντλητικά στην επιδίωξή τους να ηγούνται την κεφαλήν του Συλλόγου αποκλειστικά.

Λόγω μάλιστα του βάρους της ευθύνης που φέρουμε απέναντι στους φιλάθλους της πόλης, είναι χαρακτηριστικές οι επιστολές παλαιμάχων του Πανναυπλιακού, παλαιών διοικούντων και της ιστορικής ομάδας του Διοβουνιώτη, καταθέσαμε και εναλλακτικές προτάσεις όπως πχ. Α και Β Πρόεδρος για να μην καταστεί άγονη η συνάντηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τέλος, δηλώνουμε πως η παραπάνω έκβαση δεν μας επιτρέπει ακόμα και τώρα, να παραιτηθούμε από το όραμα των φίλων του Ποδοσφαίρου την πόλης για τη δημιουργία μιας και δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί το Ναύπλιο σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε πάντα ανοικτοί σε όποιον φίλαθλο επιθυμεί να συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα