ΑργολίδαΆφησαν την Ερμιονίδα έξω από το «κόλπο»

Άφησαν την Ερμιονίδα έξω από το «κόλπο»

Μπορεί να εξελέγη νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα ο έγκριτος Οικονομολόγος – Μελετητής Λεωνίδας Κουτσογιάννης, όμως  με το καλημέρα άρχισαν τα «όργανα». Διαβάστε την ακόλουθη επιστολή – αντίδραση που εξέδωσε λίγο μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης εβδομάδας η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ερμιονίδας, σηματοδοτώντας ένα νέο κύκλο διαφωνιών και σε τοπικό επίπεδο, όσον αφορά στον πολυκερματισμένο χώρο της Κεντροαριστεράς

«Μετά το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής περιμέναμε με αγωνία να συγκροτηθούν τα κομματικά όργανα του κινήματος σε επίπεδο Περιφέρειας, Νομού  και Δήμων.

Πριν δύο εβδομάδες επικοινώνησε μαζί μας ο Βουλευτής του Νομού κ. Ιωάννης Μανιάτης  και ζήτησε τη πρόταση μας ώστε να προτείνει ένα μέλος της οργάνωσης για να συμμετάσχει στην Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής όπως και έγινε. Υποβάλλαμε την πρόταση μας ενημερώνοντας και τα μέλη της Κ.Π.Ε του Κινήματος της Αργολίδας.

Χθες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορηθήκαμε την εκλογή του νέου γραμματέα Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής από τα 11 ορισμένα μέλη της Ν.Ε.

Όμως στην σύνθεση της Ν.Ε δεν υπήρχε η πρόταση μας για την εκπροσώπηση της Ερμιονίδας στην Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής.

Η απόφαση αυτή από όπου και αν προέρχεται είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα, μη λειτουργική και καταστρατηγεί μια πάγια πολιτική επιλογή στην σύνθεση των κομματικών οργάνων για την εκπροσώπηση όλων των οργανώσεων από κάθε Δήμο του Νομού.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η  γεωγραφική εκπροσώπηση ίσχυε στο χώρο μας όλα τα χρόνια της παρουσίας του.

Οι αποφάσεις αυτές και το παρασκήνιο που παίχτηκε αποδεικνύει δυστυχώς ότι κάποιοι δεν έβαλαν ακόμη μυαλό και επαναλαμβάνουν  λανθασμένες  τακτικές που διχάζουν και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο ξεκίνημα  του νέου φορέα.

Σύντροφοι καταδικάζουμε την απόφαση αυτή από οπού και αν προήλθε διότι για πρώτη φορά η Ερμιονίδα δεν εκπροσωπείται ουσιαστικά στο Νομαρχιακό όργανο του Κινήματος μας. Αυτή η διορισμένη  Ν.Ε του Κινήματος μας ξεκινά λάθος καθώς  δεν έχει την αποδοχή  από την πλειοψηφία των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ Ερμιονίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα