Αργολίδα«Αστρολογία και Ελληνική Μυθολογία»

«Αστρολογία και Ελληνική Μυθολογία»

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία της Κας Θέκλας Μεταξά, με θέμα «Αστρολογία και Ελληνική Μυθολογία», στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μ. Αλέξανδρος», στο Άργος. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ομιλιών που θα πραγματοποιήσει η Κα Θέκλα Μεταξά, με θέματα που συνδέουν την Αστρολογία με τον Ελληνικό και Παγκόσμιο πολιτισμό.

Στην εκδήλωση προλόγισε ο Κος Χάρης Τσετσέκος, θεραπευτής φυσικής Ιατρικής, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης και λειτουργίας της αστρολογίας από αρχαιοτάτων χρόνων, και στη χρησιμότητά της στην ανάπτυξη του Ελληνικού πολιτισμού.

Στη συνέχεια, η Κα Μεταξά, αναφέρθηκε στα μυθολογικά γεγονότα που αντιστοιχούν στην αρχαία γνώση του σύμπαντος, και στη σύνδεση και ερμηνεία των μύθων μέσα από αστρονομικές και αστρολογικές παρατηρήσεις. Η παρουσίαση του θέματος έγινε με προβολή διαφανειών. Ακολούθησε συζήτηση και διάλογος με τους παρευρισκόμενους. Στην ομιλία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Κ. Δημήτρης Καμπόσος, και  μέλη του Δημοτικού συμβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα