Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
ΑργολίδαΔ. Καμπόσος: «Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί κάνουμε πράξεις αυτά τα...

Δ. Καμπόσος: «Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί κάνουμε πράξεις αυτά τα οποία λέμε»

«Μια επιθυμία πενήντα χρόνων των Αργείων δημοτών υλοποιείται και μάλιστα με αυτοχρηματοδότηση. Θα είναι ένα κλειστό κολυμβητήριο για χρήση 360 μέρες το χρόνο και θερμαινόμενες πισίνες που θα θερμαίνονται με σύγχρονο και οικονομικό τρόπο.
Η μεγάλη ημέρα για το Άργος ήρθε και οι μπουλντόζες ανέλαβαν δράση από προχθές το πρωί στο σημείο που θα ανεγερθεί το σύγχρονο Κολυμβητήριο.
Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτά τα οποία λέμε» είπε στις δηλώσεις του ο Δ. Καμπόσος.
Πρόσθεσε επίσης ότι το έργο αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί και ο επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία δίπλα στο κολυμβητήριο μιας ανοιχτής πισίνας 50 μέτρων, στην οποία θα μπορούν να διεξάγονται αγώνες.

Πρόκειται για κλειστό Κολυμβητήριο που θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Δήμου Άργους – Μυκηνών, σε εκτός σχεδίου περιοχή και εμβαδόν οικοπέδου 10.966,41 τ.μ.

Το κτίριο Eμβαδού 1.397,04 τ.μ. θα έχει κλειστή δεξαμενή Κολύμβησης διαστάσεων 25,03 Χ 16.00 μ. και βάθος – 2.00 μ. και μια δεξαμενή εκμάθησης διαστάσεων 8,00Χ5,00 μ. και βάθος από -0,30μ. εως -1,00μ. καθώς και κερκίδες 115 θέσεων.
Περιμετρικά του κτιρίου διαμορφώνονται ζώνες πρασίνου, παιδική χαρά, χώροι περιπάτου και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης συνολικών θέσεων 26 για οχήματα και 5 θέσεων για μηχανοκίνητα.
Το κολυμβητήριο θα διαθέτει:
Δυο κλειστές πισίνες (κολύμβησης και εκμάθησης) με τον περιμετρικό διάδρομο κυκλοφορίας.
– Αποδυτήρια ανδρών, γυναικών και παιδιών – Γραφείο Διοίκησης
– Ιατρείο
– Αποθήκη οργάνων-εξοπλισμού
– Κυλικείο
– WC
– χώρο ειδών καθαριότητας-αποθήκη

Η ανάδοχος εταιρία Vasartis από την Τρίτη 29 Μαΐου, άρχισε τα γκρεμίσματα για να ξεκινήσουν οι σκαπτικές εργασίες και η υλοποίηση του έργου που αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί.

Ο Αντιδήμαρχος του δήμου Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, επ’ ευκαιρία της έναρξης των εργασιών κατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου Άργους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα όραμα – έργο σταθμός του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, της δημοτικής μας παράταξης «Αλλαγή Πορείας» και ολόκληρου του δήμου Άργους Μυκηνών ξεκίνησε να κατασκευάζεται!
Η σημερινή μέρα αποτελεί και για μένα άλλο ένα ευχάριστο και σημαντικό ορόσημο στην θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου μας όπου άλλος ένας μεγάλος στόχος και δέσμευση της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Καμπόσου παίρνει «σάρκα και οστά».
Το Κλειστό Κολυμβητήριο του δήμου μας, ένα αίτημα και μια αναγκαιότητα δεκαετιών για την πόλη και το δήμο μας εξ’ ολοκλήρου, άρχισε να υλοποιείται. Δημιουργούμε ένα σύγχρονο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο το οποίο θα είναι βιώσιμο, με δωδεκάμηνη απρόσκοπτη λειτουργία κατ’ έτος, σύμφωνο με όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιημένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Θα αποτελέσει ένα στολίδι για την πόλη που η δημοτική μας αρχή υλοποιεί, κόντρα στις αντιξοότητες και τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, κόντρα, για άλλη μια φορά, στις προβλέψεις όσων αρέσκονται στην στείρα αντιπολίτευση και τον μηδενιστικό λόγο ότι και αυτό το έργο «δε θα γίνει».

Καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσουμε πάρα πολλές δυσκολίες σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε με καλή διαχείριση των δικών μας οικονομικών πόρων να φθάσουμε στο σημείο να ξεκινάμε αυτό το μεγάλο έργο. Και τα καταφέραμε αποδεικνύοντας περίτρανα ότι κόντρα στις αντιξοότητες και εν μέσω ενός δυσμενέστατου οικονομικού περιβάλλοντος υλοποιούμε μεγάλα έργα υποδομής για τις επόμενες γενεές, με πείρα γνώση και όραμα δημιουργούμε ένα δήμο με καλύτερες προϋποθέσεις διαβίωσης για τους πολίτες.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα