ΑργολίδαΤάσος Λάμπρου: Αναζητώντας την νομιμότητα

Τάσος Λάμπρου: Αναζητώντας την νομιμότητα

Κ. Δήμαρχε,
Πληροφορήθηκα ότι έχετε αποστείλει επιστολή προς τους προέδρους και τα ΔΣ των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων και ζητάτε να σας ενημερώσουν σχετικά εάν οι αποφάσεις των άνω συλλογικών οργάνων έχουνε εγκριθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, εάν έχουν εκδοθεί πράξη νομιμότητας επί των αποφάσεων των νομικών προσώπων και επιχειρήσεων.
Καλά έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια της παρούσης δημοτικής περιόδου για να προχωρήσετε σε συστάσεις σχετικά με την νομιμότητα των αποφάσεων των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων.
Προσπαθώ να εντοπίσω την σκοπιμότητα της επιστολής σας, ποιες είναι οι δικές σας ευθύνες, και ποιες είναι οι ευθύνες των συνεργατών σας εάν δεν έχει τηρηθεί η νομιμότητα των διαδικασιών , κάτι που επανειλημμένα σας έχω επισημάνει κατά την άσκηση του αντιπολιτευτικού μου ελέγχου.
Μήπως αφορά τις περιβόητες αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ με την «λαθεμένη» σύνθεση του συμβουλίου της , που μεταξύ τεσσάρων ονομάτων (μπερδεύονταν) γυναίκες και άνδρες , που εκδίδονται λάθος αποφάσεις, και προχωράτε στην έκδοση νέων, με ορθές επαναλήψεις και στο μεταξύ είχε εγκρίνει το ΔΣ πιστώσεις ύψους 200.000 ευρώ από τους πόρους που είχατε συγκεντρώσει από το «ζεστό χρήμα» των δημοτών μας.
Ποια η αφορμή για την επιστολή σας; Απαιτείται να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και ειδικότερα εάν σχετίζεται με παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης και πιθανότατα μπορεί να έχουν επιπτώσεις στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων.
Κ. Δήμαρχε
Εκφράζετε μια παλαιά πολιτική νοοτροπία του χθες προσπαθείτε συνεχώς «κάτι» να κρύψετε τόσο από τους δημότες όσο και από τους δημοτικούς συμβούλους. Αυτό είναι το μεγάλο σας λάθος και σας έχω επισημάνει ότι αργά ή γρήγορα όλα μαθαίνονται.
Αναμένω με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις σας και δεσμεύομαι να επανέλθω για να ενημερώσουμε τους δημότες για τη εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα