Αργολίδα5ος δότης του Συλλόγου ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ δωρίζει μόσχευμα μυελού των οστών...

5ος δότης του Συλλόγου ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ δωρίζει μόσχευμα μυελού των οστών σε ασθενή

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» και τους Εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθεια της μετάδοσης του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και τις συνεχείς δράσεις εγγραφής νέων δοτών στην Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Η αφορμή δόθηκε με το δεδομένο ότι ένας ακόμη εθελοντής δότης που ενέγραψε ο Σύλλογος μας στη δεξαμενή του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή» δώρισε πρόσφατα πολύτιμο μόσχευμα σε έναν ασθενή με καρκίνο του αίματος, χαρίζοντας του/της μια νέα ελπίδα ζωής.
Τα συνολικά 82 μοσχεύματα που έχει δωρίσει το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» από το 2013, τα 5 προσφέρθηκαν από εθελοντές δότες του Συλλόγου μας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ».

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών μπορείς να ενημερωθείς από την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr ή να έρθεις στην επόμενη δράση – εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο την Δευτέρα 18 και Τετάρτη 20 Ιουνίου από τις 5:00 έως τις 8:30μμ στη Δημόσια βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα