ΑρκαδίαΝύχτα Shock Price και... λάβετε μέρος

Νύχτα Shock Price και… λάβετε μέρος

Άλλη μια νύχτα… Shock Price έρχεται για να κάνει την Τρίπολη να ξενυχτήσει σε ρυθμούς μεγάλων προσφορών. Ο Δήμος Τρίπολης μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ομοσπονδία επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, οργανώνουν μια νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της πόλης μας!

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν μουσική και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για μια Νύχτα… Shock Price!!!!

Για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της ξεχωριστής εμπορικής βραδιάς, ο Δήμος Τρίπολης και όλοι οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους της πόλης κτλ, που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας:

Να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα : 2713 600400,402,403,407 (ώρες 9.00 – 15.00) ή να αποστείλουν τις προτάσεις και προσφορές τους  μαζί με το λογότυπο τους  στο email: press@tripolis.gr  ή να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: http://www.tripolisculture.gr/ipovoli-prosforas/ μέχρι και Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, ώστε να γίνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Τρίπολης αλλά και να ακουστούν live οι προσφορές σε όλη την πόλη τη βραδιά Shock Price!!!

…Και επειδή οι τιμές τη νύχτα Shock Price θα… τρέχουν υπενθυμίζουμε ότι μετά το άνοιγμα των καταστημάτων, θα λειτουργεί γραφείο πληροφοριών στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο,  ώστε να φέρετε τις ακόμα πιο ανανεωμένες  προσφορές σας που θα ακουστούν live στην πόλη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα