Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρκαδίαΝ.Τσιαμούλος: "Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Αστέρα, να λύσουμε το πρόβλημα με...

Ν.Τσιαμούλος: “Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Αστέρα, να λύσουμε το πρόβλημα με το δρόμο”

«Με τη Χιμπέρνιαν που παίξαμε είχε τεράστιο οικονομικό όφελος η πόλη με τζίρους που ξεπέρασαν ακόμα και 2 Λευκές Νύχτεςτόνισε ο Νίκος Τσιαμούλος, στη συζήτηση που αφορούσε το πρόβλημα στο δρόμο πρόσβασης προς το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Για να προσθέσει: “Είναι ένας δρόμος που έχει πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό και πρέπει επιτέλους να λυθεί όπως και άλλοι κεντρικοί δρόμοι. Με μια βροχή γίνονται πολύ δρόμοι λιμνοθάλασσες. Ο Δήμος βέβαια έχει κάνει πράγματα διαχρονικά για τον Αστέρα μας.”

“Έχουμε τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αστέρας  που έχουν επενδύσει και διαρκώς επενδύουν με ιδία κεφάλαια στο Δημοτικό γήπεδο του Αστέρα που εν τέλει περιουσία δική μας είναι, στο Δήμο και στους πολίτες ανήκει. Δεν ξέρω αν έχει έρθει αίτημα από την ΠΑΕ Αστέρας για το δρόμο, αν και δεν χρειάζεται αίτημα, αλλά πρέπει να το λύσουμε. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Αστέρα και 2 ανθρώπους – επιχειρηματίες,  που αποφάσισαν να κάνουν και άλλες επιχειρηματικές κινήσεις στον Δήμο μας καθιστώντας τους μία από τις πιο υγιείς οικονομικές οντότητες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο σύνολο των επιχειρήσεων τους.. ”

Απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο για την απάντηση που έδωσε, είπε ότι «δεν σημαίνει ότι όταν διαφωνεί κάποιος μαζί σας, κάνει σπέκουλα” .

“Να συνεχίσουμε τη συγκέντρωση υλικών για τους πυρόπληκτους”

 Να συνεχιστεί η έμπρακτη στήριξη των πυροπαθών, από τον Δήμο Τρίπολης, ζήτησε ο Νίκος Τσιαμούλος, τονίζοντας ότι έχει γίνει έκκληση με ανοιχτή επιστολή και από την ΚΕΔΕ, για να μαζέψουμε διάφορα υλικά πρώτης ανάγκης για αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν τόσο πολύ  στην Ανατολική Αττική, όπου το πρόβλημά τους μην ξεχνάμε δεν τελείωσε αλλά αντιθέτως τώρα ξεκινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα