ΑρκαδίαΤσιαμούλος για Παναρκαδικό και απορρίμματα

Τσιαμούλος για Παναρκαδικό και απορρίμματα

«Είναι επιτακτική ανάγκη να βοηθήσουμε τον ιστορικό Παναρκαδικό μας να σωθεί, ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση»!

Στη συζήτηση αναφορικά για το μέλλον του Παναρκαδικού, ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε ότι η επιχορήγηση του Δήμου πρέπει να εξαρτάται από τα ταμειακά διαθέσιμα και ότι αυτό το γνωρίζει μόνο η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος.
Δε χρειάζεται και σε αυτόν τον τομέα να κάνουμε “πολιτική” για να ένα ιστορικό Σωματείο της πόλης μας, προτείνοντας συγκεκριμένα ποσά για να φανούμε αρεστοί. Στη συνέχεια, είπε ότι ο Παναρκαδικός είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μου με την οποία μεγάλωσα όπως και όλη μου η γενιά, περιμένοντας το παιχνίδι της Κυριακής κόβοντας χαρτάκια για να πετάξουμε στο γήπεδο. Δεν επιτρέπεται σήμερα να εμπαίζουμε τους ανθρώπους που προσπαθούν να τον σώσουν (Επιτροπή Σωτηρίας), τάζοντας τους όλοι λαγούς με πετραχήλια.
Στη συνέχεια, ανάφερε ότι «αν πείτε ότι δίνεται 1.000.000 ευρώ θα βρεθούν δεκάδες πρόεδροι και μέλη για το διοικητικό συμβούλιο. Πρώτα ακούμε πόσα λεφτά θα πάρουμε και μετά γινόμαστε διοίκηση; Αν βάλετε 2.000.000 ευρώ θα μπω εγώ Πρόεδρος», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταδείξει ότι η αγάπη για την ομάδα πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα από το αν είναι εύπορη ή όχι.

«Επί εννέα χρόνια ψηφίζω σταθερά για το θέμα των απορριμμάτων.
Δεν έχω αλλάξει άποψη»

Στο ζήτημα της αδυναμίας εκτέλεσης αποκομιδής απορριμμάτων για τα χωριά του Δήμου Τρίπολης, ο Νίκος Τσιαμούλος ψήφισε παρών και όταν πήρε το λόγο είπε ότι ψηφίζει πάντα η παράταξη του το ίδιο, με σταθερότητα και συνέπεια επί εννέα χρόνια και ότι είμαστε οι μόνοι που τηρούμε αυτή τη σταθερή γραμμή. “Ας κάνατε διαγωνισμό, είχατε χρόνο” είπε χαρακτηριστικά στη Δημοτική Αρχή. Οι συνεχόμενες εναλλαγές στη ψηφοφορία από τους περισσότερους συναδέρφους μου, τους καθιστά αφερέγγυους στη συνείδηση των πολιτών. Μάλιστα, άσκησε κριτική και στους δύο προηγούμενους Δημάρχους για την πολιτική που ακολούθησαν στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ειδικά στο ζήτημα που αφορούσε τη χωματερή στην Αγία Τριάδα και στον Άγιο Βλάση που επιβάλλονται και επιβαρύνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους πολίτες ενώ στο Πλάτωμα δεν έχει επιβληθεί και δεν έχει χρεωθεί ο πολίτης ούτε ένα ευρώ.
Στην αντίδραση του Κώστα Τζιούμη, στην κριτική που ασκήθηκε για την περίοδο της Δημαρχίας Κοτσιάνη, ο Νίκος Τσιαμούλος του είπε πως κακώς έχει πάρει επάνω του όλο το βάρος της διοίκησης Κοτσιάνη και μονίμως απολογείται αν και συμμετείχε στις αποφάσεις τότε, για να προσθέσει ότι «από το Μάρτιο του 2008 το 80% των Δήμων της Ελλάδας έκλεισαν με Ευρωπαϊκή οδηγία τους Χ.Α.Δ.Α. και αξιοποίησαν το Δ Κ.Π.Σ. δημιουργώντας τα νόμιμα τότε Χ.Υ.Τ.Α. ενώ εσείς κοιμόμασταν κρύβοντας το πρόβλημα κάτω από το χαλί και “θάβωντάς το” παρανόμως».
Ενώ, για τον Γιάννη Σμυρνιώτη είπε και αυτός στην θητεία του ακολούθησε την πεπατημένη με απευθείας αναθέσεις που ακολουθεί και ο Παυλής σήμερα, εις βάρος των πολιτών του Δήμου, οικονομικά-περιβαλλοντικά και πάνω από όλα επιβαρύνοντας την υγεία τους..

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα