ΑρκαδίαΆμεση επικοινωνία με τον Υπουργό είχε ο Δ. Παυλής μετά την καταστροφική...

Άμεση επικοινωνία με τον Υπουργό είχε ο Δ. Παυλής μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση

Για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε χωριά του Δήμου Τρίπολης την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

Ο κ.Παυλής αναφέρθηκε στις εκτεταμένες ζημιές, που σημειώθηκαν σε περίπου δέκα χωριά του Δήμου, αλλά και για την άμεση κινητοποίηση που υπήρξε, καθώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Γεωργανόπουλος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές, για να καταγράψει το μέγεθος της καταστροφής.

«Ξεκινήσαμε άμεσα τις επαφές και τις συνεννοήσεις με το Υπουργείο και τον ΕΛΓΑ, για να δούμε τι θα γίνει και να μεταφέρουμε και εμείς τις εικόνες ολικής καταστροφής που αντικρίσαμε», δήλωσε ο Δήμαρχος, ενώ όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος ήρθε την επόμενη κιόλας μέρα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έχει απόλυτη γνώση του προβλήματος που δημιουργήθηκε στην ευρύτερη περιοχή.

«Όπως με ενημέρωσε ο Υπουργός έχει γίνει η καταγραφή των ζημιών και ευελπιστούμε να υπάρξουν και αποζημιώσεις. Πρέπει η πολιτεία να κινηθεί άμεσα, γιατί οι αγρότες έχουν μείνει ακάλυπτοι. Χάσανε όλη τη σοδειά τους, λίγο πριν την συγκομιδή», ανέφερε ο κ.Παυλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα