ΑρκαδίαΨήφισμα στον Π. Παυλόπουλο για τη δημιουργία μουσείου και Θεματικού Πάρκου του...

Ψήφισμα στον Π. Παυλόπουλο για τη δημιουργία μουσείου και Θεματικού Πάρκου του Αγώνα του 21’ στην Τρίπολη

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συναντήθηκαν, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην Λέσχη Αξιωματικών με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή προκειμένου να του επιδώσουν το ψήφισμα για τη δημιουργία Μουσείου και Θεματικού Πάρκου του Αγώνα του 21’ στην Τρίπολη.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπουντρούκα και τους Αντιπροέδρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας  κ.κ. Ιωάννη Τρουπή και Παρασκευά Κατσικερό στο περιθώριο των επετειακών εκδηλώσεων της 197ης επετείου της ‘Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Ο κ. Παύλοπουλος αναφερόμενος στη δημιουργία Μουσείου τόνισε πως το Επιμελητήριο παρεμβαίνει με εποικοδομητικό τρόπο στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως εντυπωσιάστηκε από την πρωτοβουλία, καθώς τα Επιμελητήρια συνήθως επικεντρώνονται σε επιχειρηματικές και οικονομικές δράσεις.

Ένθερμος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας σημειώνοντας πως θα ακολουθήσουν σειρά καθοριστικών συναντήσεων μεταξύ των αρμόδιων φορέων (Δήμο Τρίπολης και  Επιμελητήριο Αρκαδίας) στο Προεδρικό Μέγαρο για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία του μουσείου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παρουσίασε την μακέτα ανάπλασης της πλατείας Άρεως και της γύρω περιοχής στον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τον σχεδιασμό και την παρουσίαση της μελέτης. Μετά και από τη θετική ανταπόκριση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Δήμος και οι αρμόδιοι φορείς θα εντείνουν τις προσπάθειες για την ευόδωση της δημιουργίας Μουσείου και Θεματικού Πάρκου του Αγώνα του 21’ στην Τρίπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα