ΑρκαδίαΔημήτρης Παυλής: Η άσκηση της δημοσιογραφίας προϋποθέτει σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση και...

Δημήτρης Παυλής: Η άσκηση της δημοσιογραφίας προϋποθέτει σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση και πάνω από όλα σοβαρότητα

Για προεκλογική κατασκευή σκανδάλων κάνει λόγο στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με την υποβολή δήλωση πόθεν έσχες.

Προς αποκατάσταση όλης της αληθείας και των όσων αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας documento και αναπαραγωγή του από το Arcadia Portal και λοιπά ηλεκτρονικά ΜΜΕ την 1η Οκτωβρίου, οφείλω να δηλώσω τα εξής:

Οι εντυπώσεις που επιχειρούνται να δημιουργηθούν από τη δημοσίευση του εν λόγω εγγράφου, προφανώς υποκρύπτουν και εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Ανεξαρτήτως αυτού και επειδή ουδέποτε επιχείρησα να αποκρύψω ή να διαστρεβλώσω τίποτα, η αλήθεια είναι ότι λόγω μίας γραφειοκρατικής εμπλοκής, η δήλωση του πόθεν έσχες για την περίοδο που αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν εστάλη στην καθ’ ύλην αρμόδια διοικητική Υπηρεσία, αλλά στον Άρειο Πάγο.

Εξαιτίας αυτής της τυπικής παράλειψης, ελέγχθηκα από τη Δικαιοσύνη, η οποία με τις σχετικές αποφάσεις της, ήτοι την υπ’ αριθμ. 671/2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και το υπ’ αριθμ. 88/2018 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, με απήλλαξε κάθε κατηγορίας.

Η αναφορά της ιδιότητας του Εισαγγελέα στον τίτλο του άρθρου από τους κάθε ειδών εισαγγελεύοντες δημοσιογράφους, μπορεί να πετυχαίνει τον σκοπό της που είναι η προεκλογική κατασκευή σκανδάλων, αλλά δεν αρκεί για την δολοφονία του χαρακτήρα ενός δημοσίου προσώπου.  

Η άσκηση της δημοσιογραφίας προϋποθέτει σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση και πάνω από όλα σοβαρότητα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης
Δημήτρης Παυλής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα