Αργολίδα «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

0

Ο Σύλλογος Πρωτέας-Family Sports Club  με την υποστήριξη του Ιατρικού Αθλητικού Κέντρου Syndiagnosi Health Perfomance και την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, διοργανώνει αθλητική επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» με στόχο την ενημέρωση και τον παραγωγικό προβληματισμό όλων των εμπλεκόμενων με τον αθλητισμό.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού και η γρήγορη εξάπλωσή του, οδηγεί στην αναγκαστική ενημέρωση και υποστήριξη του αθλητισμού από επιστήμονες με εξειδίκευση στις ιατρικές και αθλητικό – ιατρικές επιστήμες .

Ομιλητές θα είναι ο εργοφυσιολόγος  καθηγητής Κ. Καρατζάνος Λευτέρης με θέμα «Η υγεία της Άσκησης», καθώς και ο Κ. Τσίρος Χαράλαμπος με θέμα «Η Συμβουλευτική Ψυχολογία στην ανάπτυξη των επιδόσεων». Η ημερίδα απευθύνετε σε αθλητές ,γονείς ,παράγοντες του αθλητισμού, προπονητές και γενικότερα σε όλους τους εμπλεκόμενους λάτρεις του αθλητισμού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 με 13:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version