ΑρκαδίαΞεκίνησε η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της ΕΕΔΕ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ξεκίνησε η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της ΕΕΔΕ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Με την ενότητα «Organizational Behavior & Leadership» ξεκίνησε η 2η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και απόφοιτος του συγκεκριμένου Μεταπτυχιακού κ. Βασίλης Αθανασιάδης, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες μίλησε για τις δυνατότητες εξέλιξης  του προγράμματος, υπογραμμίζοντας πως η επαφή των συμμετεχόντων με μέντορες, ανθρώπους που έχουν καταξιωθεί στον χώρο τους, πανεπιστημιακό και επαγγελματικό, θα τους δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα του επιχειρείν.

Ο εισηγητής της πρώτης ενότητας, «Organizational Behavior & Leadership»  κ. Δημήτρης Ιατρίδης, ανέφερε ότι στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες των εταιριών σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας και η επιτυχία της ΕΕΔΕ αποδεικνύεται από την θερμή υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 29 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Τηλ.: 2710227141,  email: info@arcadianet.gr  και  στο παράρτημα της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία Πίνδου, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 1ος όροφος.  Τηλ.: 2610 318 573 / 2610 336 352  Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα