ΑργολίδαMedia Day – Branding The City of Nafplio

Media Day – Branding The City of Nafplio

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διοργάνωσης του Παλαμήδειου Άθλου 2018 στο Ναύπλιο  με την αιγίδα του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) για το Μάρκετινγκ της πόλης του Ναυπλίου με τίτλο Media Day – Branding The City of Nafplio, σήμερα  Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Κύριος εισηγητής ήταν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αλέξιος Δέφνερ και ο Γιάννης Μαμουζέλος, συγγραφέας – Δημοσιογράφος με  Θέμα ”Τα οφέλη του αθλητισμού στους πολίτες – Τα οφέλη του Αθλητισμού στην πόλη”.

Ο Παλαμήδειος Άθλος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται στις 2.200. Το Σάββατο24 Νοεμβρίου θα διοργανωθεί με την συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων η Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδείου Κάστρου. Οι λαμπαδηδρόμοι θα συγκεντρωθούν στον πολυχώρο ΦΟΥΓΑΡΟ όπου θα  ξεκινήσει η Λαμπαδηδρομία Η φλόγα θα φτάσει στο άγαλμα του Σταϊκοπούλου όπου μετά από μία σεμνή τελετή παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου, θα ξεκινήσει με την δύση του Ηλίου η άνοδος των Λαμπαδηδρόμων στο κάστρο. Όταν ο τελευταίως  λαμπαδηδρόμος θα φτάσει στην κορυφή του κάστρου θα ανάψει τον βωμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις στους τρεις πρώτους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης του Ναυπλίου που ήρθαν πρώτοι στα 5 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου. Βραβεύσεις έγιναν και στους εκπαιδευτικούς σχολείων που είχαν την μεγαλύτερη συμμετοχή  μαθητών στον μαραθώνιο. Ειδικές βραβεύσεις έγιναν και σε άτομα που έχουν προσφέρει στην διεξαγωγή του Μαραθωνίου και του Παλαμηδείου Άθλου. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της οργάνωσης Ευάγγελος Παπαποστόλου και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα