Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΔυνατή Ερμιονίδα: Δεν μας αγγίζει η "σπέκουλα"

Δυνατή Ερμιονίδα: Δεν μας αγγίζει η “σπέκουλα”

Σχετικά με τα περιβόητα κολονάκια στην πάνω πλατεία Κρανιδίου και την απόφαση του ΔΣ της 27-12-2018, δηλώνουμε ότι οι απόψεις της κ. Ελένης Σιάνα-Γκαμίλη όπως εκφράστηκαν στη γραπτή δήλωσή της, ταυτίζονται απόλυτα με τις θέσεις της παράταξής μας, ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. 
Με δεδομένη την κυκλοφοριακή ανακούφιση στην πάνω πλατεία του Κρανιδίου και τη διαβεβαίωση ότι σύννομα έγινε η συγκεκριμένη παρέμβαση, επανακαθορίσαμε τη στάση μας, χωρίς να σκεφτούμε αντιπολιτευτικά ή ψηφοθηρικά.
Θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα η Δημοτική Αρχή,έστω και τώρα, να προβεί σε μία πλήρη και ολοκληρωμένη μελέτη για συνολική ρύθμιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο Κρανίδι.

Μας αφήνει παγερά αδιάφορους η «σπέκουλα» που προσπαθούν κάποιοι να κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα. Βασική αρχή για μας παραμένει η διευκόλυνση των δημοτών μας και η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους. 
Στην κατεύθυνση αυτή θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια, χωρίς να υπολογίζουμε το λεγόμενο – άγνωστο για μας – πολιτικό κόστος, πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Γραφείο τύπου 

ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα