ΑρκαδίαΝίκος Τσιαμούλος: «Ανεξάρτητοι και με την στήριξη των συμπολιτών μας, θα πορευτούμε...

Νίκος Τσιαμούλος: «Ανεξάρτητοι και με την στήριξη των συμπολιτών μας, θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές»

Ετοιμάζεται ένα “σχέδιο” εδώ και λίγες εβδομάδες που μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται, επιδιώκοντας  να νοθεύσει την ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων και να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, στις επερχόμενες εκλογές με δόλιο τρόπο. Είναι οι ίδιες πρακτικές (χωρίς όμως επιτυχία), που είχαν εφαρμοστεί στις εκλογές του 2014. Στην καρδιά όμως των πρακτικών αυτών εμφανίζονται χαλκευμένες και κατευθυνόμενες πλασματικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες γίνονται εργαλεία στα χέρια υποψηφίων και διαπλεκόμενων συμφερόντων που επιδιώκουν συγκεκριμένα οφέλη την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θέλω να θυμίσω ότι  είχαν χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθοδευμένες  και κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και τον Μάιο του 2014, δίνοντας τότε στην νεοεμφανιζόμενη ανεξάρτητη παράταξη μας, ποσοστό 2% ενώ το τελικό ποσοστό-αποτέλεσμα που έλαβε η παράταξη ήταν πενταπλάσιο,περίπου 11%.
 
Η πραγματική αληθινή δημοσκόπηση γίνεται κάθε ημέρα μαζί με τους πολίτες. Η δύναμη και η εμπιστοσύνη τους είναι πρωτόγνωρη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να “ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ” του Δήμου Τρίπολης. Να αλλάξουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας, που σήμερα είναι ουραγός των εξελίξεων και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
 
Στην πορεία αυτή προς τις εκλογές, ακούγονται διάφορα και θα ακουστούν και άλλα πολλά. Όπως π.χ. το πιο πρόσφατο, ότι θα συνεργαστώ πρίν τις εκλογές με τον Κο Τζιούμη. Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα για τελευταία φορά. Η δική μας πορεία είναι ανεξάρτητη χωρίς συμβιβασμούς. Η μόνη στήριξη που έχει αξία για εμάς και μεγάλη σημασία, είναι των συμπολιτών μας, είναι του λαού μας και όχι των κομμάτων.

Η πραγματικότητα τους φοβίζει.
Η αληθινή δημοσκόπηση θα γίνει στην κάλπη.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Νίκος Τσιαμούλος

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα