Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΆρθραΤα μυστικά της σελήνης του Δεκεμβρίου

Τα μυστικά της σελήνης του Δεκεμβρίου

Της Θέκλας Μεταξά

Σε μεγάλα κέφια θα βρεθεί η Σελήνη αυτό το μήνα.
Μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Οι συναντήσεις της με τους απλανείς αστέρες είναι πολύ αποκαλυπτικές και θα μας γεμίσουν με γεγονότα που θα εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα.
Θεά βασίλεια, φαεσφόρε, δία Σελήνη… ταυρόκερος Μήνη. Έτσι αναφέρεται στους Ορφικούς Ύμνους η Σελήνη, θεά βασίλισσα, φωτοφόρα, θεϊκή Σελήνη.
Κερασφόρος, νυχτερινός περιπατητής, ανώτερη όλων των θεαίνων, βασίλισσα των πνευμάτων. Αυτό το μήνα η Σελήνη θα ξεκινήσει τη φάση της γέμισης από το ζώδιο του Τοξότη, και θ’ αρχίσει να δυναμώνει μετά τη 10η μοίρα.

Ωστόσο, λίγο πριν, θα έχει κάνει ένα πέρασμα από το ζώδιο του Σκορπιού, και θα μας γεμίσει με κρυφές ενέργειες, που θα έχουν γίνει πίσω από την πλάτη μας.
Στη φάση που θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα δουλέψουν καλά οι μυστικές υπηρεσίες και οι μυστικές αποφάσεις, που όταν αποκαλυφθούν, θα δούμε πόσο πολύ έχουμε βγει γελασμένοι. Αλλά θα είναι αργά.
Και να μην ξεχνάμε πως η Τουρκία ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή τη φορά όμως η Σελήνη δεν είναι με το μέρος της, αντίθετα μάλιστα, της δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, κυρίως οικονομικά.
Στις 3 Δεκεμβρίου, στις 09.00 π.μ. η Σελήνη βρέθηκε στο Μεσουράνημα, παρέα με τον αστέρα Στάχυ (Spica), ένα αστέρι του ζωδιακού της Παρθένου (τώρα βρίσκεται στο Ζυγό), που θεωρείται ένα από τα πιο τυχερά αστέρια. Το κακό είναι πως η θέση αυτή της Σελήνης, στο Μεσουράνημα, ευνοεί την κάθε μορφής εξουσία, που δρα εις βάρος του λαού.
Ταυτόχρονα, 3 δυσμενείς πλανήτες πανηγυρίζουν μέσα στον οίκο του λαού, που δεν πρόκειται να υποψιαστεί το πόσο πολύ η εξουσία παίζει κωμωδία στην πλάτη του.

Στις 30 Δεκεμβρίου, στις 03.00 μ.μ. η Σελήνη θα έχει πάλι μια συνάντηση με το ίδιο αστέρι, αλλά σε διαφορετική θέση μέσα στο ωροσκόπιο, και σε καλή σχέση με τον Ερμή, που εκείνη τη στιγμή θα είναι δείκτης του λαού. Ο λαός θα έχει μάθει ποιες μυστικές συμφωνίες έγιναν πίσω από την πλάτη του, η αφύπνιση θα έχει ξεκινήσει, δεν είμαι σίγουρη όμως, αν θα υπάρχει δυνατότητα κάποιας ανατροπής και ανάκαμψης.
Στις 20 Δεκεμβρίου, στις 10.00 π.μ., η Σελήνη θα βρίσκεται μαζί με το δυσμενέστερο αστέρι, το φοβερό «κεφάλι της Μέδουσας», τον Algol, στο Ναδίρ του ωροσκοπίου, δηλαδή, στην ακμή του οίκου της Πατρίδας.
Οι θέσεις και οι όψεις των υπόλοιπων πλανητών, δείχνουν ότι η εξουσία θα έχει παραχωρήσει στο λαό, κάποια μηδαμινά οικονομικά βοηθήματα, αλλά ότι θα έχει κάνει κάποιον μυστικό σχεδιασμό, να εισπράξει στο εγγύς μέλλον αυτά τα βοηθήματα στο πολλαπλάσιο. Όλα θα είναι σχεδιασμένα με μεγάλη ακρίβεια, και με βάση την ψυχολογία του λαού, που δυστυχώς εύκολα παρασύρεται από τα φαινόμενα.

Εφ’ όσον αναφερθήκαμε στον αστέρα Στάχυ, του αστερισμού της Παρθένου, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι οι αρχαίοι Έλληνες, αλλά και άλλοι λαοί, γνώριζαν την ευεργετική δύναμη αυτού του αστέρα. Ιερά στης Θεάς Ήρας στην Ολυμπία και στο Άργος, της Απτέρου Νίκης στην Αθήνα, της Θεάς Αρτέμιδος στην Έφεσο, αλλά και πολλά άλλα ιερά, ήταν χτισμένα σε θέσεις τέτοιες, ώστε να ευθυγραμμίζονται με το συγκεκριμένο αστέρα, και σύμφωνα με την ιερή γεωδαισία, να αντλούν δύναμη από την κοσμική ενέργεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα