Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΤην Επίδαυρο με αξιώσεις διεκδικεί ο Τσιλογιάννης

Την Επίδαυρο με αξιώσεις διεκδικεί ο Τσιλογιάννης

Τον Δήμο Επιδαύρου διεκδικεί ανοιχτά πλέον ο πρώην Δήμαρχος Λυγουριού Αλέξανδρος Τσιλογιάννης, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η νεοσύστατη Δημοτική του Παράταξη.
Σίγουρα στα θετικά θα συμπεριληφθεί η προγενέστερη επιτυχημένη του θητεία στο Λυγουριό.
Αν ο ανωτέρω υποψήφιος δήμαρχος δύναται να εναρμονιστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του «Κλεισθένη» και καταφέρει να πείσει επικοινωνιακά προς αυτήν την κατεύθυνση τους δημότες του Δήμου Επιδαύρου, τότε αυτομάτως θα έχει θέσει τα θεμέλια, για μια εκ νέου επιτυχημένη και σαφώς πιο διευρυμένη (γεωγραφικά) Αυτοδιοικητική πορεία.

Διαβάστε το ακόλουθο σχετικό ανακοινωθέν:

«Μετά από επίμονη και λεπτομερή σε θέματα και ανθρώπους διερεύνηση της ισχύουσας πραγματικότητας στο Δήμο μας, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θεωρώντας πως ερμηνεύουμε την θέληση και τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.
Τα νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ) είναι γνωστό ότι απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και βαθιά γνώση των θεμάτων της.
Με δεδομένη την πείρα πολλών στελεχών μας και πλουσιότεροι με την ενσωμάτωση των οραματισμών και της δύναμης νέων στελεχών πιστεύουμε ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε με σύγχρονο πνεύμα τον τόπο μας.
Κάτω απ αυτό το τοπίο ανακοινώνουμε επίσημα την συμμετοχή της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 με την επωνυμία «ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
Καλώντας τις νέες και τους νέους αλλά και κάθε σοβαρά σκεπτόμενο συνδημότη μας να πλαισιώσουν την κίνηση μας και να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,τα πληρεστέρα ψηφοδέλτια που θα ανταποκριθούν στην πολύπλοκη εποχή μας.
Κάθε παρελθόν ανήκει στην ιστορία, εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον»

ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου
ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα