Home Αργολίδα Cine Nafplio: THE GRINCH – Κριντ 2 – Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα...

Cine Nafplio: THE GRINCH – Κριντ 2 – Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ

0

THE GRINCH – Στα Ελληνικά
Από Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου εως και Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Ώρα – 5 το απόγευμα
+ έξτρα Προβολή Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
στις 3 το μεσημέρι
+έξτρα Προβολή Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
στις 11:30 το πρωί

Είσοδος: 5 ευρώ

Ο Γκριντς είναι κακούλης. Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς να σου τη σπάσουν τα Χριστούγεννα!

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ 
Από Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου εως και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Ώρα- 7:15 το απόγευμα

To 2018 τελειώνει με μαγεία! Επιστρέφουμε στη νέα εποχή του κόσμου των μάγων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μέσα από το νέο κεφάλαιο των «Φανταστικών Ζώων». Σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης των τεσσάρων τελευταίων ταινιών «Χάρι Πότερ», όπως και της ταινίας «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται».
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) διαφεύγει. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Κριντ 2 
Από Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου εως και Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Ώρα- 10:15 το βράδυ
Eξτρα Προβολή
Δευτερα 10 Δεκεμβρίου εως και Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Ώρα: 7:15
το απόγευμα

Μετά την εμπορική επιτυχία της πρώτης ταινίας – που χάρισε στον μοναδικό Σιλβέστερ Σταλόνε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου και μία Χρυσή Σφαίρα- ο εξαιρετικός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν επιστρέφει στον ρόλο του εκρηκτικού πυγμάχου Άντονις Κριντ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Αυτή τη φορά, ο – κυριολεκτικά- γιγάντιος αντίπαλος ξυπνάει δαίμονες από το παρελθόν του Ρόκι και του Κριντ, καθώς η ανάγκη για εκδίκηση-εξιλέωση πυροδοτεί έναν φορτισμένο αγώνα επιβίωσης μέσα και έξω από το ρινγκ. 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version