ΑρκαδίαΔημήτρης Παυλής: Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου...

Δημήτρης Παυλής: Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στην Αθήνα δίπλα σε Αρκάδες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας τους και πιο συγκεκριμένα, της Παναρκαδική Ομοσπονδίας Ελλάδος αλλά και της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής.

Στην ομιλία του τόνισε την αναγκαιότητα να στηρίξουν όλοι την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη και την ίδρυση των νέων σχολών.

Δημήτρης Παυλής: “Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να πετύχουμε την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την όποια κριτική και να στηρίξουμε την προσπάθεια που αυτή τη στιγμή γίνεται με την συνένωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Πελοποννήσου, εκεί η Τρίπολη έχει να λαμβάνει σχολές πρώτης προτεραιότητας. Απαιτείται η δική μας η ομόνοια η ομοψυχία και η πίεση για να υλοποιηθεί αυτή η ομόφωνη απόφαση και πρέπει να ξέρετε ότι στον επόμενο μήνα θα παρθούν αποφάσεις. Εμείς δεν μπορεί να είμαστε απόντες, πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια που ο καθένας έχει προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το μεγάλο εγχείρημα για το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα για την Τρίπολη. Δε νοείται Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου χωρίς την Τρίπολη.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα