ΑρκαδίαΣτη Μεσσηνία ο Γιάννης Τρουπής σε συνάντηση για τις εξαγωγές στην Ρωσία

Στη Μεσσηνία ο Γιάννης Τρουπής σε συνάντηση για τις εξαγωγές στην Ρωσία

Η πρώτη συνάντηση Επιμελητηρίων και φορέων με τον Ελληνορωσικό Σύνδεσμο Φιλίας και Συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος υποδέχτηκε και καλωσόρισε τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Τρουπή και τον Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλη Αθανασιάδη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ηλία Αθανασιάδη,  μέλη των Διοικήσεων των εν λόγω Επιμελητηρίων και εκπροσώπους άλλων Φορέων της Πελοποννήσου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας κ. Γιάννης Τζεν, αναφέρθηκε εκτενώς στις ευκαιρίες εξαγωγών προϊόντων, υπηρεσιών και επενδύσεων στην Ρωσική αγορά, καθώς και για την οργάνωση ημερίδας πάνω σε αυτά τα θέματα. Ο κ. Τρουπής, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την πρωτοβουλία της «σημαντικής συνάντησης», όπως την χαρακτήρισε, που είχε ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ζήτησε να γίνουν και άλλες συναντήσεις πριν την ανακοίνωση της ημερίδας προκειμένου να λάβουν ενεργά μέρος στη διαδικασία διαμόρφωσης προγραμματισμού της ημερίδας τόσο οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς όσο και οι εξαγωγείς και εν δυνάμει εξαγωγείς.

Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη θεσμική επίσκεψη από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας  που έκανε ο κ. Γιάννης Τρουπής.

Ο κ. Τρουπής πριν τις εργασίες της παραπάνω συνάντησης είχε κατ’ιδίαν συνάντηση εργασίας σε άριστο κλίμα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Ξυγκώρο, για τον προγραμματισμό δράσεων ανάμεσα στα δύο Επιμελητήρια.

Και οι δύο Πρόεδροι υπογράμμισαν στο τέλος της συνάντησής τους πως υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα