Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρκαδίαΣυνάντηση Δ. Παυλή με Γ. Τρούπη

Συνάντηση Δ. Παυλή με Γ. Τρούπη

Στο πλαίσιο του κύκλου συναντήσεων που προγραμματίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής με φορείς της Αρκαδίας, επ΄ ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, συναντήθηκε τσήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου το πρωί με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης. Στη συνάντηση το παρευρέθηκε και ο Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Βασίλης Αθανασιάδης. 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις και συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, καθώς και σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα με τον Δήμαρχο Τρίπολης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η ακόμα μεγαλύτερη διερεύνηση συνεργασίας των δύο πλευρών με κύριο θέμα το πρόγραμμα Open Mall –  «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» του ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΣΠΑ 2014-2020  που το Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι συνδικαιούχος καθώς και άλλες δράσεις (shock Price, κανονιστική κ.λπ) ως εργαλεία προώθησης της επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της περιοχής της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα