Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΔρούζα και Πριόβολος στο συνδυασμό του Δ. Κωστούρου

Δρούζα και Πριόβολος στο συνδυασμό του Δ. Κωστούρου

Ονομάζομαι Χαρά Δρούζα, κατάγομαι από τα Ίρια και είμαι σύζυγος του
Μηνά Καλκούνου. Έχω δυο κόρες 9 και 13 ετών. Είμαι νέα, σε αυτό το εγχείρημα ,όμως μετά από την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκα από τον δήμαρχό μας Δημήτριο Κωστούρο, αποφάσισα να είμαι δίπλα στον συνδυασμό “Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα” στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Είμαι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά. Από το 2004 έως και το 2009 εργάστηκα ως βοηθός λογιστή και από το 2013 έως και σήμερα έχω την οικονομική διαχείριση δυο πρατηρίων καυσίμων. Ταυτόχρονα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την καλλιέργεια εσπεριδοειδών.Ευελπιστώ, να μου δοθεί η ευκαιρία ,σαν νέος άνθρωπος με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και ειλικρινή πρόθεση να αποδείξω με κυριότερα εφόδια την αφοσίωση, την αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και πίστης πως όλα μπορούν να γίνουν ,αρκεί να υπάρχει θέληση, όρεξη για δουλειά και απεριόριστη αγάπη για τον τόπο μας.

Ο Χρήστος Πριόβολος, ένας πρωταθλητής Ευρώπης γίνεται μέλος του συνδυασμού Ναύπλιο Επόμενη Μέρα. Ένας γεννημένος νικητής συμπορεύεται μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. “Κατάγομαι από τα Ίρια είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη και έχω τρεις πανέμορφες κόρες, την Ιόλη, την Μάϊρα και την Ηλέκτρα. Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το χάντμπολ μου χάρισε αλλά και μας χάρισε μεγάλες στιγμές, όπως η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη τον Μάϊο του 2012 αλλά και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας την ίδια χρονιά. Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μου, θέλω πάντα να είμαι νικητής, έχω το πείσμα, την πειθαρχία και τον δυναμισμό ώστε να πορευτώ σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση για να μπορώ να φέρνω πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε ώστε να γίνω και εγώ μέλος του συνδυασμού ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα