Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΕκπαιδευτική Ημερίδα στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard

Εκπαιδευτική Ημερίδα στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου κ. Δημήτρης Κωστούρος και ο Διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard κ. Ιωάννης Πετρόπουλος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου σας προσκαλούν την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα διαλέξεων «Οικογένειας Νίκου Μαζαράκη» του (Ελλάδος) στην πλατεία Φιλελλήνων σε Εκπαιδευτική Ημερίδα όπου συμμετέχουν:

Παναγιώτης Χαλβατσιώτης
Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας-Διαβήτη Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική – Μονάδα Έρευνας & Διαβητολογικό Κέντρο ΕΚΠΑ, ΠΓΝ «Αττικόν»
Τίτλος ομιλίας: Μοριακοί Μηχανισμοί Άθλησης: Οξειδωτικό Στρες
Ευγενία Χερουβείμ
Εργοφυσιολόγος, Sports Excellence, Τμήμα Αθλητικής Αριστείας,
Α’ Ορθοπαιδική Κλινική, ΕΚΠΑ
Τίτλος ομιλίας: Κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου σε αθλητές Μαραθωνίου

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και τον Δήμο Ναυπλιέων – Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας “Sports Excellence” που λειτουργεί κάτω από την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα