Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΟ Χρήστος Ζέρβας υποψήφιος με τον Δ. Κωστούρο

Ο Χρήστος Ζέρβας υποψήφιος με τον Δ. Κωστούρο

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 θα βρίσκομαι για ακόμη μια φορά στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου ,συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της “Επόμενης Μέρας” διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Προσωπικά, πιστεύω πως η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά και υποχρέωση όλων ,στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα. Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης, που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων.

Στην “Επόμενη Μέρα”παλεύουμε όλοι συλλογικά για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Στόχος μας η αναβάθμιση και η ανάδειξή του τόπου μας ,καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος έχει αποδείξει ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.

Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στο δημόσιο βίο. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του δήμου μας και με τις οποίες πολιτεύομαι.

Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, τα οποία θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο ,με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας !Υπόσχομαι να την τιμήσω!

Με εκτίμηση

Χρήστος Ζέρβας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα