ΑργολίδαΟ Γιαννούλης υποψήφιος με Γκουλιώνη

Ο Γιαννούλης υποψήφιος με Γκουλιώνη

Ονομάζομαι Χαράλαμπος (Μπάμπης) Γιαννούλης και έχω καταγωγή από την Αρκαδία. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρα την ειδικότητά μου στην Παθολογία. Έπειτα από τη θητεία μου στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο (Αγία Όλγα) και το θερπευτήριο Παγκρατίου, το 1984 αποφάσισα να μετοικήσω στο Ναύπλιο. Απόφαση συνειδητή, καθώς αυτό το όμορφο και ιστορικό μέρος επιλέξαμε με τη σύζυγο, παρότι δεν είχαμε ρίζες, για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.
Τα τελευταία 35 χρόνια διατηρώ ιατρείο στο Ναύπλιο, ενώ υπηρέτησα στην Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας – ΕΟΠΠΥ Ναυπλίου απ΄ όπου συνταξιοδοτήθηκα με τελευταία θέση αυτή του Διευθυντή. Επί σειρά ετών υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.
Από την άφιξή μου μέχρι και σήμερα οι πολίτες του Ναυπλίου με τίμησαν, εμπιστευόμενοι την υγεία τους. Έφτασε η στιγμή να τους το ανταποδώσω. Αποδέχτηκα την πρόσκληση του συναδέλφου μου Θέμου Γκουλιώνη να συμμετάσχω στο συνδυασμό στον οποίο είναι επικεφαλής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Στόχος μου, να συνδράμω όσο περνά από το χέρι μου στη βελτίωση της καθημερινότητας των Ναυπλιέων.

Με εκτίμηση
Χαράλαμπος (Μπάμπης) Γιαννούλης
Ιατρός – Παθολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα